Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Spam Mesajları Hk.

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
892
1,311
93
Arkadaşlar ben telefonumu değiştirdim değiştirmeden önce de sim kartı değişikliği yapmıştım Türkcelle geçtim
Eski telefonumda rahatsız etmeden beni spam ve engellenenler kutusuna günde 60-70 mesaj gelirdi şimdi ise taş çatlasın 6-7 tane geliyor
Bir takılma olayı oluyor onu biliyorum ama o tıkanıklığı nasıl açabiliriz ayarlar aktif mesaj ayarlarıda sıfırladım.
Şimdi diyeceksiniz millet gelmemesini İster sen neden gelmesini istiyorsun çünkü ara sıra onların içinde işe yarayan bonuslar oluyor veya oynadığımız siteler bize bilgi veriyor bonus eklediği zaman güzel oluyor yani bu bunun için istiyorum gelmesini rahatsız etmiyor zaten rahatsız etmiyor zaten spam kutusunda olduğu için

Ekli dosyalar

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,331
6,120
113
herkeste böyle smslere operasyon çeikldi böylesi daha iyi umarım 0lanır

sdwtnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
127
95
43
Arkadaşlar ben telefonumu değiştirdim değiştirmeden önce de sim kartı değişikliği yapmıştım Türkcelle geçtim
Eski telefonumda rahatsız etmeden beni spam ve engellenenler kutusuna günde 60-70 mesaj gelirdi şimdi ise taş çatlasın 6-7 tane geliyor
Bir takılma olayı oluyor onu biliyorum ama o tıkanıklığı nasıl açabiliriz ayarlar aktif mesaj ayarlarıda sıfırladım.
Şimdi diyeceksiniz millet gelmemesini İster sen neden gelmesini istiyorsun çünkü ara sıra onların içinde işe yarayan bonuslar oluyor veya oynadığımız siteler bize bilgi veriyor bonus eklediği zaman güzel oluyor yani bu bunun için istiyorum gelmesini rahatsız etmiyor zaten rahatsız etmiyor zaten spam kutusunda olduğu için
Artik whatsapptan atıyorlar

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,182
28,210
113
0850 li numaralardan sms gelmiyor artık normal açık hatlardan sms atıyorlar

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
892
1,311
93
0850 li numaralardan sms gelmiyor artık normal açık hatlardan sms atıyorlar
Şimdi değil ama eminim ki Yakında onun da çaresini bulurlar eminim çok eminim yani çünkü Devlet akıllıysa devletten daha üstün devletler de vardır Akıl akıldan üstündür SMS atmanın başka bir yöntemini de bulurlar ama biraz sürebilir süreç

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,680
8,150
113
Engelleye engelleye bi hal oldum

Samet54

54
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,141
656
113
SMS reklamı sağlayıcı şirketlere kayyum atadı devlet. Artık daha az SMS görcez gibi şuan aktif gelen SMSler sunucularını illegal olarak internet kafe veya evinde bulunduran şahıslardan geliyor. Darısı onlarında başına artık bitsin şu SMS tacizi bırakamıyorum şu lanet kumarı sürekli hatırlatıyorlar... forum bana yeter

ahmetnsnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
152
83
SMS reklamı sağlayıcı şirketlere kayyum atadı devlet. Artık daha az SMS görcez gibi şuan aktif gelen SMSler sunucularını illegal olarak internet kafe veya evinde bulunduran şahıslardan geliyor. Darısı onlarında başına artık bitsin şu SMS tacizi bırakamıyorum şu lanet kumarı sürekli hatırlatıyorlar... forum bana yeter
Bugün sorgulamaya başlamıştım ben de niye sms gelmiyor diye. aydınlatıcı oldu sağol kral

orhaneslimon16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
286
211
43
harbiden günde 50 sms gelirdi artık gelmiyor sırf bu yüzeen numaramı bile değiştirmeye düşünüyorum

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,350
1,941
113
Bunun bı çaresi yok mu ya bıktım saçma sapan mesajlardan ya illaki bı çaresi vardir

Oli983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,591
2,097
113
Bende, diyorum 7 sms gelmiş ilginç

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,808
1,955
113
Siz olayı yanlış anladınız biz mesaj gelmiyor diye dertliyiz😂😂
Sms şirketine kayyum atanmış
olm millet gelmesin diyor sen gelsin diyorsun taciz ediyorlar la sms mail arama yoluyla 2 hatfadır falan neredeyse h iç mesaj yok operasyon çekilmiş