Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Sonkezbet 5 Bin TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cagells

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
76
25
18
  • Sitenin lisansını açınca majorxin sayfasına atıyor jsjsjs

ksero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
381
118
43
Ya kardeş şu siteleri paylaşmayın ya 1000 TL yatıracağım bir yer deneme bonusu olmaz mantıken bu doğru mu onlar mı beni deniyor yani ben mi onları bunlar %99'u dolandırıcı bak açıyorsunuz konuyu insanlardan inanıp yatırım yapan olacak yazık yani ha dediğim gibi bir düşünün ya bu nasıl deneme bonusu mantığı neden 1000 lira yatırayım ben yani deneme ise

akl1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
903
218
83
İyi moda oldu bu 1 yatır 5 çek bari farklı bir şeyler deneseler

Recepbaykara

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
115
76
28
İsminde hayır yok sitenin paylaşmayın bu sahtekarları artık admin konuyu kapatırmısın

12feto12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
303
82
28
Yaw zaten paramız yok deneme kolluyoriz adamlar daha çok bizi itelemeye calistiriyor

12feto12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
303
82
28
Gece gece paylaşmayın böyle siteler yaw arkadaş dostmusun dusmanmi bakmadan paylaşım yapma

Yusufjk72

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
25
12
8
Ulan madem çakma site açıp milleti koparacaksınız bari düzgün bi site ismi bulun mk jdjdjdjd koydukları isme bak

Cahit4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
126
51
28
Dolandırıcıdır sakın yatırma
Güven miyorsun kendin siteyi yoklamiyorsun ortaya atıyorsun nasıl olsa sazan biri girer kurcalar buryada yazar sonucu bende öyle yoklarim diyorsun he:)))mantıklı iyimis kendin yemedigin yemeği başkasının önüne koyma emmoglu hem hayatta hem sanalda böyle ol tilkinin de kurnaz die ismi çıkmış postu kürkçü dükkanında çıkmaz:)))senin kide o mesele

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,170
32,333
113
Güven miyorsun kendin siteyi yoklamiyorsun ortaya atıyorsun nasıl olsa sazan biri girer kurcalar buryada yazar sonucu bende öyle yoklarim diyorsun he:)))mantıklı iyimis kendin yemedigin yemeği başkasının önüne koyma emmoglu hem hayatta hem sanalda böyle ol tilkinin de kurnaz die ismi çıkmış postu kürkçü dükkanında çıkmaz:)))senin kide o mesele
Sen ne konuşuyorsun Sabah sabah ben mi paylaştım Bunu ben dolandırıcı olduğunu söylüyorum Sen de mi Site adamısın

Cahit4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
126
51
28
Ben iftira atmam sen üsteliyorsun ya bu şekilde o yüzden sana diyorum Site ile mi çalışıyorsun siteyle çalışmadığını Ben de biliyorum ama emin olmadın açmayın kardeşim adam son parasını yatırıyor ya ne adamlar gördüm burada ya

denizgltsry

^^BİZİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KENDİ BİLİR ^^
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,487
7,169
113
uzak durun para yatırmayın!!

Tolga53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
804
557
113
Arkadaşlar artık inanmayın böyle sitelere sahte işte kim 1000 yatırıp 5 bin çektirir akıllı olalım biraz taviz vermiyelim böyle sitelere cogalmasinlar

akl1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
903
218
83
Arkadaşlar artık inanmayın böyle sitelere sahte işte kim 1000 yatırıp 5 bin çektirir akıllı olalım biraz taviz vermiyelim böyle sitelere cogalmasinlar
Hayır adamlar taktik bile değiştirmiyor insan biraz farklı yollarla gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...