- 76
- 25
- 18
- Sitenin lisansını açınca majorxin sayfasına atıyor jsjsjs
Adamlar açık açık yazmış son kez dolandiracağız diyeSlotta 15 bin yap 1 yatır 5 çek diyor SMS atmışlar ama güvenemedim denemek isteyen olursa diye paylaşıyorum
sonkezbet521.com
Güven miyorsun kendin siteyi yoklamiyorsun ortaya atıyorsun nasıl olsa sazan biri girer kurcalar buryada yazar sonucu bende öyle yoklarim diyorsun heDolandırıcıdır sakın yatırma
Sen ne konuşuyorsun Sabah sabah ben mi paylaştım Bunu ben dolandırıcı olduğunu söylüyorum Sen de mi Site adamısınGüven miyorsun kendin siteyi yoklamiyorsun ortaya atıyorsun nasıl olsa sazan biri girer kurcalar buryada yazar sonucu bende öyle yoklarim diyorsun he))mantıklı iyimis kendin yemedigin yemeği başkasının önüne koyma emmoglu hem hayatta hem sanalda böyle ol tilkinin de kurnaz die ismi çıkmış postu kürkçü dükkanında çıkmaz
))senin kide o mesele
Ben iftira atmam sen üsteliyorsun ya bu şekilde o yüzden sana diyorum Site ile mi çalışıyorsun siteyle çalışmadığını Ben de biliyorum ama emin olmadın açmayın kardeşim adam son parasını yatırıyor ya ne adamlar gördüm burada ya
Bonus 56 sitenin ismi ayrı bi olay zaten denenmezSlotta 15 bin yap 1 yatır 5 çek diyor SMS atmışlar ama güvenemedim denemek isteyen olursa diye paylaşıyorum
sonkezbet521.com
Şartlara bakSlotta 15 bin yap 1 yatır 5 çek diyor SMS atmışlar ama güvenemedim denemek isteyen olursa diye paylaşıyorum
sonkezbet521.com
İlkezbetSlotta 15 bin yap 1 yatır 5 çek diyor SMS atmışlar ama güvenemedim denemek isteyen olursa diye paylaşıyorum
sonkezbet521.com
😀😀İlkezbet
Hayır adamlar taktik bile değiştirmiyor insan biraz farklı yollarla gelirArkadaşlar artık inanmayın böyle sitelere sahte işte kim 1000 yatırıp 5 bin çektirir akıllı olalım biraz taviz vermiyelim böyle sitelere cogalmasinlar