- 6,483
- 1,957
- 113
bol şanslarGelirse 4 kişiye 500er den verelim
Ekli dosyayı görüntüle 906266
bol şanslarGelirse 4 kişiye 500er den verelim
Kaç mesajım olması gerek bu konuları açmam için130 mesajın var
gelirse çekiliş açamazsın dostum
kuponun beklemede alanına taşındı
kuponun kazanır ise özelden dilediğine ulaşabilirsin, konu içerisinde isim ve para muhabbeti olmasın lütfen
iyi şanslar dilerim
Millet gibi flood yapıp mesaj kasmadığımız için böyle oluyo dimi admin130 mesajın var
gelirse çekiliş açamazsın dostum
kuponun beklemede alanına taşındı
kuponun kazanır ise özelden dilediğine ulaşabilirsin, konu içerisinde isim ve para muhabbeti olmasın lütfen
iyi şanslar dilerim
Şansın bol olsun hocam güzel olmuş kg vara bakar benceGelirse 4 kişiye 500er den verelim
Gelsin de halledersin onuMillet gibi flood yapıp mesaj kasmadığımız için böyle oluyo dimi adminneyse sıkıntı yok arkadaşlar mesajı beğenenlerden seçicem 4 kişi sıkıntı yok
Bol şansın olsun dostGelirse 4 kişiye 500er den verelim
O kupon gelir kardeşim Güzel kupon olmuşMillet gibi flood yapıp mesaj kasmadığımız için böyle oluyo dimi adminneyse sıkıntı yok arkadaşlar mesajı beğenenlerden seçicem 4 kişi sıkıntı yok
Kaç mesajım olması gerek bu konuları açmam için
dostum 2 senelik üyesin forum kurallarını ve adabını bilirsinMillet gibi flood yapıp mesaj kasmadığımız için böyle oluyo dimi adminneyse sıkıntı yok arkadaşlar mesajı beğenenlerden seçicem 4 kişi sıkıntı yok
Bol şanslar dostGelirse 4 kişiye 500er den verelim
Geldi sayGelirse 4 kişiye 500er den verelim
🙏🙏🙏dostum 2 senelik üyesin forum kurallarını ve adabını bilirsin
sadece 130 mesaj forum aktifliği için az bir mesaj sınırlamasıdır
flood yapanlar hoş karşılanmaz, güzel yorum yapıp konu içlerinde bilgi alışverişi yapılması daha sağlıklı olacaktır
günün güzel, şansın bol olsun
Bol şanslarin olsun dostum 🙏🏻 ☘Gelirse 4 kişiye 500er den verelim
Nerelerdesin dost, parayı koydun bizo unuttunBelçika kg var olursa tamamdır bu iş haydi bakalım 🙏🏻 ☘
Yok be dostum keşkeNerelerdesin dost, parayı koydun bizo unuttun