Boyle bi bonus var mail geldi ugrasirim diyen alsin spin kazancinin 30 kat cevrim min max 500 cekimmis ben yapamadim uye olunca kodu giriyosunuz
SLOTNEO50
SLOTNEO50
Hangi oyunBoyle bi bonus var mail geldi ugrasirim diyen alsin spin kazancinin 30 kat cevrim min max 500 cekimmis ben yapamadim uye olunca kodu giriyosunuz
SLOTNEO50
Senin verdiğin kod 50 adet big bas hellowen 3 oyununda geçerli ve yatırım şartlı kanka haberin olsun 30 kat çevir diyo 😁
Pardon kod yatırım şartlı değil deneme bonusu yatırım sartliSenin verdiğin kod 50 adet big bas hellowen 3 oyununda geçerli ve yatırım şartlı kanka haberin olsun 30 kat çevir diyo 😁
Öle bişe yokBoyle bi bonus var mail geldi ugrasirim diyen alsin spin kazancinin 30 kat cevrim min max 500 cekimmis ben yapamadim uye olunca kodu giriyosunuz
SLOTNEO50
Bu neÖle bişe yok
Kardeş yatirim istiyor anlatıldı gibi bise yok diyorum
Ozaman yatirimda yapilmaz yatirimsiz dedi bana min max 500 cekebilirsin dedi de cekim icin telefona kod gelmiyo simdideKardeş yatirim istiyor anlatıldı gibi bise yok diyorum
Linkten üye olup canlıya sms at ekliyor kardoReis direk eklendimi sana bana eklenmedi ama
SMS gelenlere veriyor sadece boşuna üye olmayın otomatik eklenmiyorYATIRIM ŞARTSIZ, ÇEKİM SINIRSIZ 400 FS (2 TL bet değeri)
YENI ÜYELİKLERDE GEÇERLİDİR
SMS GÜVENLİĞİNİ AKTIF ET BONUSU AL!
Yazdım bakalım hadi inşallahLinkten üye olup canlıya sms at ekliyor kardo
İp dedi ne alakaSMS gelenlere veriyor sadece boşuna üye olmayın otomatik eklenmiyor
Dolandırıcı bunlar herkesi üye edip 2 3 kişiye verip 100 kişiye vermiyorİp dedi ne alaka