Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotist 2000 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,166
3,212
113
Öylesine bağlandim bu sitenin canlı desteğine iş attım birisinin ödemesini yapmamissiniz dedim direk engelledi yani diyeceğim şu böyle dolandiric sitelere prim vermeyin az akıllı olun

kralex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
221
110
43
Parayı bile çektirmiyor ona bile başarılı yatırım olması gerekiyor diyor ahhaahhaahha

kulak222

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,062
320
83
Yatırım yaptım hesaba gecmedi dedim beni engelledi canlı destek yerinde gözükmüyor hahah

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,307
1,039
113
Siz kumara bugün mü başladınız kafayı yediniz bırakın artık bu dolandırıcı siteleri paylaşmayı sizin yüzünüzden birilerinin canı yanacak

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,036
4,839
113

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,295
763
113
Dolandırıcı diye satın alım yaptım 10 k oldu

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,212
5,114
113
@Daimon reis konuyu kitlermisin bu tür dolandırıcı site paylaşımını direk kapatın konuyu insanlar mağdur oluyor hele gerizekalı adamlar var afedersiniz siteler dolandiriciyim diye bas bas bağırıyor adam gidip para yatırıyor 2 saat sonrada gelir burda dolandirdi diye konu acar ya biraz beyniniz varsa Allah aşkına kalite olan sitelere gidin paraniz varsa ystirin kazanirsaniz alırsınız kazanamassaniz zaten kazananmazsiniz ama umutla hareket etmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...