- 15,710
- 14,307
- 113
Selam reis akşama CL etkinliği gelir mi 5 oran tahmin etkinliğiErken gol yemezsek şansımız var
Erken gol yersek
4-1 biter
Selam reis akşama CL etkinliği gelir mi 5 oran tahmin etkinliğiErken gol yemezsek şansımız var
Erken gol yersek
4-1 biter
Yeter be yeter daha ne alicanSelam reis akşama CL etkinliği gelir mi 5 oran tahmin etkinliği
Çok konuşanın değil çok bilenin kazandığı yarışma kardeşim icraatini gösterYeter be yeter daha ne alican
O kadar yatırımım olmasına rağmen katılmadımTamam kabul ama yine eskisi gibi değil
Surdan pay boş vbet bilet düzenledi bu bileti payfix varken duzneleseydi iddia ediyorum 3 günde biterdi forumda katılımda en az 2 katı olurdu
Bak biletteki ilk dortteki kişiyi çıkar onlar olmasa bilet 15 günde bitmeyecekmis nerdeyse
Ki Forum en aktif forumdur bu islerde
Limitler öncelik yükseldi biraz ondan sebep olabilir biraz da artık çok kişi oynuyor eskisi gibi değil ne kadar çok kaybeden varsa kazanan da çoğaldı onların da cepleri yandı artıkBeyler son 40 gündür boyuna cepten gidiyor.
Bu siteler bonusları kesti. Kod atanlar günlük yatırıma döndü tadı tuzu kalmadı.
Yatırıma ek FreeBet ve FreeSpinler de had safhada bitti. Eskiden deli gibi yatırıma ek bonuslar oluyordu.
Telefonla arayıp eklemeler falan zaten hak getire. Arayan slot övüp yatırım istiyor.
Bu sitelere ne oldu? Neden böyle yapmaya başladılar. Kampanyalar, Happy Hourslar, Hediye Bonuslar herşey azaldı.
Sizce sebebi nedir?
Ben şöyle düşünüyorum. Son zamanlarda zaten artık çok çokuyorlar bunlarda hesapların falan çevirirken baya sıkıntıya düşmeye başladılar. Kar oranını artırmak için bonus avcilarini aradan çıkartıp yalnızca gerçekten ciddi kayıp veren ciddi bağımlı ve parası sürekli akan oyucularin pesindeler artık sadeceBeyler son 40 gündür boyuna cepten gidiyor.
Bu siteler bonusları kesti. Kod atanlar günlük yatırıma döndü tadı tuzu kalmadı.
Yatırıma ek FreeBet ve FreeSpinler de had safhada bitti. Eskiden deli gibi yatırıma ek bonuslar oluyordu.
Telefonla arayıp eklemeler falan zaten hak getire. Arayan slot övüp yatırım istiyor.
Bu sitelere ne oldu? Neden böyle yapmaya başladılar. Kampanyalar, Happy Hourslar, Hediye Bonuslar herşey azaldı.
Sizce sebebi nedir?
17 Eylül'de ben de aynısını demiştim 😂8şubat doğum günüm bonusları toparlıcam bonus kod kovalamayı kesicemsenelerdir helak olduk bobus peşinde
ben de 10 senedir aynısını diyorum ama bu sene benim için farklı hayatımdada komple değişiklikler yaptım çok kararlıyım17 Eylül'de ben de aynısını demiştim 😂
Her gecenin kaybından sonra sövüşlerim isyanlarım bırakışlarım hak yoluna girişlerimahh ah
Site zararda mı dedi ciddiliPayfix gibi uygulama gelmedikce eskisi gibi olmaz dost.
Gameofbet var geçenlerde bonus istedik adam site zararda dedi
Utanmasa benden para isteyecek
Gerisini sen düşün
Oyuncu sayısı çokBeyler son 40 gündür boyuna cepten gidiyor.
Sizce sebebi nedir?