Bana at 😁😁😁Beyler az önce üst üste oldu bu 2 farklı site biri 1.5 diğeri 5k fazla gönderdi garip olan 25k çekim verdiğim 14 ve 16 olarak ayrı ayrı ödedi ne yapayım sizce 2 kuruş için başım ağrısın istemiyorum
Şaka diyorum hiç bişey olmaz reisBeyler az önce üst üste oldu bu 2 farklı site biri 1.5 diğeri 5k fazla gönderdi garip olan 25k çekim verdiğim 14 ve 16 olarak ayrı ayrı ödedi ne yapayım sizce 2 kuruş için başım ağrısın istemiyorum
3 kurusun pesine dusmezler dost afiyet olsunBeyler az önce üst üste oldu bu 2 farklı site biri 1.5 diğeri 5k fazla gönderdi garip olan 25k çekim verdiğim 14 ve 16 olarak ayrı ayrı ödedi ne yapayım sizce 2 kuruş için başım ağrısın istemiyorum
Peşine düşmezler az bi miktar zaten ye gitsin afiyet olsunBeyler az önce üst üste oldu bu 2 farklı site biri 1.5 diğeri 5k fazla gönderdi garip olan 25k çekim verdiğim 14 ve 16 olarak ayrı ayrı ödedi ne yapayım sizce 2 kuruş için başım ağrısın istemiyorum
uyandirma bi daha da oraya yatirma bedavadan para iste daha ne istiyorsunBeyler az önce üst üste oldu bu 2 farklı site biri 1.5 diğeri 5k fazla gönderdi garip olan 25k çekim verdiğim 14 ve 16 olarak ayrı ayrı ödedi ne yapayım sizce 2 kuruş için başım ağrısın istemiyorum
Bazen tek cekimin iki parca banada geldigi oluyor,site elemani fazla atmis. Fazlalıgı bana at siteyle senin yerine ben konusurum 🤣🤣Beyler az önce üst üste oldu bu 2 farklı site biri 1.5 diğeri 5k fazla gönderdi garip olan 25k çekim verdiğim 14 ve 16 olarak ayrı ayrı ödedi ne yapayım sizce 2 kuruş için başım ağrısın istemiyorum
Taraf bet ilk acildigi zamanlat bana ayni odemeyi 7/8 defa yaptilar sorun olmadiBeyler az önce üst üste oldu bu 2 farklı site biri 1.5 diğeri 5k fazla gönderdi garip olan 25k çekim verdiğim 14 ve 16 olarak ayrı ayrı ödedi ne yapayım sizce 2 kuruş için başım ağrısın istemiyorum
fazlalığıni bana atabilirsin dost n'olacak😁Beyler az önce üst üste oldu bu 2 farklı site biri 1.5 diğeri 5k fazla gönderdi garip olan 25k çekim verdiğim 14 ve 16 olarak ayrı ayrı ödedi ne yapayım sizce 2 kuruş için başım ağrısın istemiyorum
Kaliteli site hiç bi zaman geri talep etmez dandik site ise eder diyelim ki etti hemen diyorsun ki kredim olan hesaba çektim borca kesildi oldu bittiBeyler az önce üst üste oldu bu 2 farklı site biri 1.5 diğeri 5k fazla gönderdi garip olan 25k çekim verdiğim 14 ve 16 olarak ayrı ayrı ödedi ne yapayım sizce 2 kuruş için başım ağrısın istemiyorum
at hemen bana ben site yetkilisiyim:dBeyler az önce üst üste oldu bu 2 farklı site biri 1.5 diğeri 5k fazla gönderdi garip olan 25k çekim verdiğim 14 ve 16 olarak ayrı ayrı ödedi ne yapayım sizce 2 kuruş için başım ağrısın istemiyorum
Hangi site bizde oraya yönelelim böyle hataları bizede atsınlar😂😂Beyler az önce üst üste oldu bu 2 farklı site biri 1.5 diğeri 5k fazla gönderdi garip olan 25k çekim verdiğim 14 ve 16 olarak ayrı ayrı ödedi ne yapayım sizce 2 kuruş için başım ağrısın istemiyorum
Hangi siteBeyler az önce üst üste oldu bu 2 farklı site biri 1.5 diğeri 5k fazla gönderdi garip olan 25k çekim verdiğim 14 ve 16 olarak ayrı ayrı ödedi ne yapayım sizce 2 kuruş için başım ağrısın istemiyorum
Kaliteli site hiç bi zaman geri talep etmez dandik site ise eder diyelim ki etti hemen diyorsun ki kredim olan hesaba çektim borca kesildi oldu bitti
Hiç bişey olmaz bana Milano bet yolladı paranın para olduğu zaman 2 kere 750 750 1 saat sonra aradı efendim sitemizde devamlılığınızı tebrik ederiz 2. Ödeme hediyeniz dedi beni kazandı arayıp para istese bida oynamazsın mantıklı siteler böyle yapar zatenBetcoolda öyle olmuştu bana 3600 çekimi iki defa gönderdiler canlıya kendim yazdım böyle böyle ama parayı otomatik ödeme çekmiş nasıl yapalım dedim geri atacağınız zaman canlıya bağlanın hesap isteyin dediler ama arada kaynadı bişey de olmadı en azından şimdilik.