- 2,869
- 812
- 113
Arkadaş nereden çıkarıyorsunuz bunlarıSırbistan giden var mi nasıl kuryelik için gidilir mi birde gidenler varsa güvenilir lisanslar var mı şimdiden teşekkürler ülkeyi terk edecez bu gidişle borç yüzünden
Arkadaş nereden çıkarıyorsunuz bunlarıSırbistan giden var mi nasıl kuryelik için gidilir mi birde gidenler varsa güvenilir lisanslar var mı şimdiden teşekkürler ülkeyi terk edecez bu gidişle borç yüzünden
Bende gitmek istiyom aslında oranın vatandaşı olacak 150 k masrafı var dost para biriktirim 5 aya gidecem bendeSırbistan giden var mi nasıl kuryelik için gidilir mi birde gidenler varsa güvenilir lisanslar var mı şimdiden teşekkürler ülkeyi terk edecez bu gidişle borç yüzünden
150 k ya nasıl oranın vatandaşı oluyon 🤣Bende gitmek istiyom aslında oranın vatandaşı olacak 150 k masrafı var dost para biriktirim 5 aya gidecem bende
Oluyorsun masrafları fln var direk olamiyon 3 yıl yaşıyorsun orada snra150 k ya nasıl oranın vatandaşı oluyon 🤣
Oturum ve çalışma iznidir o.Oluyorsun masrafları fln var direk olamiyon 3 yıl yaşıyorsun orada snra
AynOturum ve çalışma iznidir o.
Oturum ve çalışma izni alırsın 3 yıl kuralları dahilinde yaşarsın ondan sonra vatandaşlık alman değerlendirilir duruma göre yaz oturum iznin uzatılır yada vatandaşlık verilir.
Şuan çok soğuk gitmeSırbistan da yaşayan varmi oraya taşınmayı düşünüyorum is durumu vrmi orada
Dostum forumdan bir arkadaş giti önce kurye olarak çaliştı sonra kendine cafe acti diye biliyorum istersen bskim sana adını bulayim dm at ona herturlu cevap verir sanaPeki orda iş durumu nasıl kazanç ilaç kardeşim. Türkiye geçersin sarpa bir gubluk
Sindi deil 1 sene snra araştırıp öle gitcem önce gezmeye gidecemŞuan çok soğuk gitme
Sen Sırbistan damisinŞuan çok soğuk gitme
Aynrn öyleBende gitmek istiyom aslında oranın vatandaşı olacak 150 k masrafı var dost para biriktirim 5 aya gidecem bende
Kesinlikle bu doğru adamlar nüfus milyar bizden iyi yaşıyorlar maalesefKedi köpek yiyen Çin bile bizden daha iyi durumda. Geçen belgeselde gördüm meyve sebzeler bizden daha ucuzdu. Muzun kilosu 24 liraya filan geliyordu. Burda kazandığınızla Çin'de çok daha iyi yaşarsınız
Kardeşim onların çoğu yüksek komisyon alıyor lafım meclisten dışarı bir çok türkü bir çok tuek dolandirdi gidip görmek orda kalmak araştırmak en mantiklisiDostum forumdan bir arkadaş giti önce kurye olarak çaliştı sonra kendine cafe acti diye biliyorum istersen bskim sana adını bulayim dm at ona herturlu cevap verir sana
YouTube vlog videosu izlemiştim Çine giden bir Türkle ilgili. Ulaşımdan gıdaya kadar birçok alanda Türkiye'den çok ucuz. Taksilerde şoför bile yok 😀 Kargo dükkanlarında eleman yok. Herşey sistematik. Şehirlerin nüfus yapılanmaları da çok iyi. Nüfus çok kalabalık ama şehirlere orantılı şekilde dağıtıldığı için trafik ve park sorunu yokKesinlikle bu doğru adamlar nüfus milyar bizden iyi yaşıyorlar maalesef