- 2,728
- 2,168
- 113
Denetimdeyken gezmeye Kıbrıs'a gurcuye felan gidemez miyizŞu denetim bitsin bende gitmeyi düşünüyorum
Denetimdeyken gezmeye Kıbrıs'a gurcuye felan gidemez miyizŞu denetim bitsin bende gitmeyi düşünüyorum
İmza var kral benim haftada 4 günDenetimdeyken gezmeye Kıbrıs'a gurcuye felan gidemez miyiz
Benim de haftada 2İmza var kral benim haftada 4 gün
Tam bilmiyorum ama olmuyor galibaBenim de haftada 2
Geri kalan gulenlerde git gel yapamaz mıyız imzayı kaçırmadan yurtdışı yasağı oluyo mu bizde
sırbistanı bilmiyorum da benim tiflise yerleşme niyetim var bayadır,orada semtten kardeşlerim var 1-2 kez gitim,kiralar faturalar gıda filan acayip ucuz,sessiz sakin yer,onlar batumda çalışıyolar geneli de öyle,ama sağlık beni kilitliyor sinirsel bi rahatsızlığım var ilaç baya pahalı,gürcistan karşılamıyor,2-3 doz kaldı hakkım şuanda iyiyim sağlıkta bi sıkıntı olmazsa gidip yerleşcem orayaSırbistan giden var mi nasıl kuryelik için gidilir mi birde gidenler varsa güvenilir lisanslar var mı şimdiden teşekkürler ülkeyi terk edecez bu gidişle borç yüzünden
Dost bende 31 yaşındayım en büyük hayalim gitmek buralardan. Eskiden batı Avrupa olursa giderim diyodum almanya italya falan ama şu an balkan ülkelerine bile razıyım. Zira oralar bile Türkiye'den iyi şu andaYabancı dil bilip bu ülkede kalanlarda gram akıl yoktur bence yaşımız biraz ilerledi şuan 20 li yaşlarda olsam yabancı dil öğrenip ülkeyi terketmek dışında bir hedefim olmazdı
Peki orda iş durumu nasıl kazanç ilaç kardeşim. Türkiye geçersin sarpa bir gubluksırbistanı bilmiyorum da benim tiflise yerleşme niyetim var bayadır,orada semtten kardeşlerim var 1-2 kez gitim,kiralar faturalar gıda filan acayip ucuz,sessiz sakin yer,onlar batumda çalışıyolar geneli de öyle,ama sağlık beni kilitliyor sinirsel bi rahatsızlığım var ilaç baya pahalı,gürcistan karşılamıyor,2-3 doz kaldı hakkım şuanda iyiyim sağlıkta bi sıkıntı olmazsa gidip yerleşcem oraya
Hemde çok iyiDost bende 31 yaşındayım en büyük hayalim gitmek buralardan. Eskiden batı Avrupa olursa giderim diyodum almanya italya falan ama şu an balkan ülkelerine bile razıyım. Zira oralar bile Türkiye'den iyi şu anda
Hiç parasız gidilmez zatenOradayım şu an paranız yoksa gelmeyin sürünürsünüz
Belgrad mi diyirsunOradayım şu an paranız yoksa gelmeyin sürünürsünüz
Önemli olan iyi araştırmak dolandirmadanO Antep'te çok sebekeci vae
İki kişi gideceğiz kardeşim arkadaslaBende gitmeyi düşünüyorum bro bu ülkeden. Kimse geleceğini göremiyor ülkede bana kalırsa bunlar daha iyi günlerimiz. O yüzden şimdiden gideyim diyorum ama gerekli cesareti bulamıyorum kendimde. Yalnız gideceğim için.
Öncelikle nereye gideceğini çok iyi seç ki pişman olma. Sırbistan diyosun bildiğim kadarıyla hayat ucuz maaşlarda biraz düşük. Sokakları Türkiye'den daha güvenli. En azından özgürlüğün var baskıcı bir yönetim yok. Ama İngilizce yetmez oraya temel düzeyde Sırpça bilmen şart. Yoksa çok yalnızlık çekersin depresyona girersin.
Ben gidersem daha çok Slovenya falan düşünüyorum. Oralarda İngilizce daha çok işe yarar daha sakin sessiz yerler
Yabancı dil varsa git reis şuan namibya ayarında bir ülkeyizDost bende 31 yaşındayım en büyük hayalim gitmek buralardan. Eskiden batı Avrupa olursa giderim diyodum almanya italya falan ama şu an balkan ülkelerine bile razıyım. Zira oralar bile Türkiye'den iyi şu anda
Yabancı dil yok ama olsun onuda çözerim 3 ay vize yok turist olarak gidip araştıracam yada daha uygun olan ülke fikriniz var miYabancı dil varsa git reis şuan namibya ayarında bir ülkeyiz
Onların parası daha degerliYabancı dil varsa git reis şuan namibya ayarında bir ülkeyiz
Ulan bir intihar haberide senden gelmez inşallahSırbistan giden var mi nasıl kuryelik için gidilir mi birde gidenler varsa güvenilir lisanslar var mı şimdiden teşekkürler ülkeyi terk edecez bu gidişle borç yüzünden
Gece filtresi aktif ya yazcaktım. Neyse yarın sabah yazarım@BigRick bu arkadaş Sırbistan’a kuryelik işi için gitmişti ve baya memnundu sanırım konu sahibi arkadaş sorabilir ona eğer doğru hatırlıyorsam