Evet mecburen kazançlar burdan iyi görünüyorBorç yüzünden ülke terkediyon sırbıstana kurye olcan he kanka bende amerikada başkanlık seçiminde aday olcam
İngiltere'ye git devlet düşmanlığı yaparsan hemen oturum verir ama Türkiye'yi unut sonraSırbistan giden var mi nasıl kuryelik için gidilir mi birde gidenler varsa güvenilir lisanslar var mı şimdiden teşekkürler ülkeyi terk edecez bu gidişle borç yüzünden
Sen geç dalganıBorç yüzünden ülke terkediyon sırbıstana kurye olcan he kanka bende amerikada başkanlık seçiminde aday olcam
Ben gittimKimse gitmemiştir forumda Sırbistan'a
İngiltere'ye git devlet düşmanlığı yaparsan hemen oturum verir ama Türkiye'yi unut sonra
[/QUOT
Bunu yapmak zor
Bir kaç konuşma görmüştümKimse gitmemiştir forumda Sırbistan'a
Nasıl. Bilgi verebiir misinBen gittim
Kanka benide kuzen orda kuryelik yapıyor ve memnun istersen tanisirayimBir kaç konuşma görmüştüm
Olur neden olmasın bir kaç ay içinde düşünüyorum gitmeyi istifa edip 90 gün icindeKanka benide kuzen orda kuryelik yapıyor ve memnun istersen tanisirayim
Bankaya ise s etBorçlar aile terse duscez kavga gürültü en iyisi terk etmek
Düşünursen dm den yaz tanistirayim skntı yokOlur neden olmasın bir kaç ay içinde düşünüyorum gitmeyi istifa edip 90 gün icinde
SonuçBen gittim
Dostum öncelikle çok dolandırıcı var bilgin olsun , senin maaşın üzerinden komisyon yiyen ve aracıya yönlendirip para yiyen çok kişi var kimseye güvenme sakın.Nasıl. Bilgi verebiir misin
Kardeş banka birde elden alınan borçlar hepsini oducem bir şekilde ama aile ile ters dusecez mecbur habersiz terk edip gidecemBankaya ise s et
Dm at