- 4,812
- 5,864
- 113
bu işler şans işi dost inş kazanç olur sonunda@siyahbeyaz106 abiyi dinle dost bu işte uzman
bu işler şans işi dost inş kazanç olur sonunda@siyahbeyaz106 abiyi dinle dost bu işte uzman
İddanin yüzde 10 bu şans yüzde 90 ni bilgidir dost birgün kasam olsa ilk hedefim seni takip etmek olacak samimiyetimle söylüyorum gerçekten iyisinbu işler şans işi dost inş kazanç olur sonunda
Umarım hedefine ulaşırsın dost hedef büyük değil başarı oranı yüksek az sakinleş 2 3 kuponda hedefte olursun insallahCs 6-12 oran 1.2 büyük aksilik olmazsa rahat gelir
Ben degil sino16 dostUmarım hedefine ulaşırsın dost hedef büyük değil başarı oranı yüksek az sakinleş 2 3 kuponda hedefte olursun insallah
1 2 won çeksek stresten uzaklaşıp Hedefe ulaşcaz diye düşünüyorumUmarım hedefine ulaşırsın dost hedef büyük değil başarı oranı yüksek az sakinleş 2 3 kuponda hedefte olursun insallah
13-10 sakin gelir buHadi mıbr 10 12 oldu 5 0 seri yedin
teşekkürler dost utandırıosn beniİddanin yüzde 10 bu şans yüzde 90 ni bilgidir dost birgün kasam olsa ilk hedefim seni takip etmek olacak samimiyetimle söylüyorum gerçekten iyisin
Sakin sakin Tek Mac benceWon @siyahbeyaz106 teşekkürler dost devam edelim
Alındı kurutalımEkli dosyayı görüntüle 223102
bu mantıklı geldi sende bak