Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigara Büyük Lanet

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,620
3,266
113
Herkese merhaba. Ortalama günde 1.5 paket sigara içiyordum. Sigarayı bırakalı 2-3 hafta oldu ve yaşadığım farklılıkları anlatmak istedim. Her şeyden önce sigaranın enerjimi ciddi manada sınırlandırdığını fark ettim. Çok daha iyi nefes alabiliyorum ve sigara içerken birçok kısa mesafe yere bile arabayla gidiyordum fakat artık yürümeye üşenmiyorum. Hareketliliğim arttı ve yaklaşık 2-3 kilo kadar da verebildim. Bütün bu olumlu durumlardan sonra en güzeli de sigara içmeyi hiç istemiyor olmam. Ayrıca en kolay yakalanılan kanser türü de açık ara akciğer kanseriymiş

Uzun lafın kısası sigara içenler aslında intihar ediyorlar. Sigarayı kökten yasaklamaya karşıyım ama ciddi önlemler alınması gerektiğini düşünüyorum

Son düzenleme:

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,332
2,979
113
Herkese merhaba. Ortalama günde 1.5 paket sigara içiyordum. Sigarayı bırakalı 2-3 hafta oldu ve yaşadığım farklılıkları anlatmak istedim. Her şeyden önce sigaranın enerjimi ciddi manada sınırlandırdığını fark ettim. Çok daha iyi nefes alabiliyorum ve sigara içerken birçok kısa mesafe yere bile arabayla giderken artık yürümeye üşenmiyorum. Hareketliliğim arttı ve yaklaşık 2-3 kilo kadar da verebildim. Bütün bu olumlu durumlardan sonra en güzeli de sigara içmeyi hiç istemiyor olmam. Ayrıca en kolay yakalanılan kanser türü de açık ara akciğer kanseriymiş

Uzun lafın kısası sigara içenler aslında intihar ediyorlar. Sigarayı kökten yasaklamaya karşıyım ama ciddi önlemler alınması gerektiğini düşünüyorum
Senin için yakıyorum

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,358
14,396
113
Abi Allah aşkına şöyle konular açmayın ya sigara içiyoruz biz tribe sokmayın insanı , zaten günde yüz kere televizyonda anlatıyorlar bu dediklerini herkeste biliyor yapmayın gözünüzü seveyim

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
Birader ben şuan günde 3 paket sigara 2 2.5 Gr da eşya içiyorum ( 2 bin lira tapıyor. ) ben ne yapayım

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,202
913
113
Herkese merhaba. Ortalama günde 1.5 paket sigara içiyordum. Sigarayı bırakalı 2-3 hafta oldu ve yaşadığım farklılıkları anlatmak istedim. Her şeyden önce sigaranın enerjimi ciddi manada sınırlandırdığını fark ettim. Çok daha iyi nefes alabiliyorum ve sigara içerken birçok kısa mesafe yere bile arabayla giderken artık yürümeye üşenmiyorum. Hareketliliğim arttı ve yaklaşık 2-3 kilo kadar da verebildim. Bütün bu olumlu durumlardan sonra en güzeli de sigara içmeyi hiç istemiyor olmam. Ayrıca en kolay yakalanılan kanser türü de açık ara akciğer kanseriymiş

Helal bro sana sen bizden 20 sene daha yaşa.Ben 70imde öleyim sen 90ında öl bol bol yaşa.

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,620
3,266
113
Abi Allah aşkına şöyle konular açmayın ya sigara içiyoruz biz tribe sokmayın insanı , zaten günde yüz kere televizyonda anlatıyorlar bu dediklerini herkeste biliyor yapmayın gözünüzü seveyim
Birader ben şuan günde 3 paket sigara 2 2.5 Gr da eşya içiyorum ( 2 bin lira tapıyor. ) ben ne yapayım
Ben de sigara içerken sigara içmeyin diyen insanları iplemiyordum :)

Sahilde köpekbalığı var dendiğinde orada denize girmiyoruz ama sigara çeşitli kanser türlerine zemin hazırlar dendiğinde iplemiyoruz. İlginç varlıklarız

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,636
22,576
113
Ben de sigara içerken sigara içmeyin diyen insanları iplemiyordum :)

Sahilde köpekbalığı var dendiğinde orada denize girmiyoruz ama sigara çeşitli kanser türlerine zemin hazırlar dendiğinde iplemiyoruz. İlginç varlıklarız
sigaranın öldürdüğünün somut bir örneği yoktur çünkü, köpekbalığının kaç kişiyi parçaladıgını ılla izlemişizdir duymuşuzdur buna korku panik denir ama sigara uzun vadeli oldugu ıcın kımse umruna takmaz gerçi sigara içen yarın ölecek deseler yine somut ornek olmadıgı ıcın herkes ıcmeye devam eder

snnemre

Soy mas fuerto sola
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,591
1,779
113

Nasıl bıraktın dost herhangi bi ek takviye aldın mı ilaç vs. Bende bırakmak istiyorum ama köpeği olmuşuz valla

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,332
2,979
113
sigaranın öldürdüğünün somut bir örneği yoktur çünkü, köpekbalığının kaç kişiyi parçaladıgını ılla izlemişizdir duymuşuzdur buna korku panik denir ama sigara uzun vadeli oldugu ıcın kımse umruna takmaz gerçi sigara içen yarın ölecek deseler yine somut ornek olmadıgı ıcın herkes ıcmeye devam eder
Mantıklı

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,358
14,396
113
Youtubeda bir video var adam 124 yaşında kendini bildi bileli sigara içiyormuş beni tutsa un ufak eder. Ona neden birşey olmamış

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,776
2,805
113
Youtubeda bir video var adam 124 yaşında kendini bildi bileli sigara içiyormuş beni tutsa un ufak eder. Ona neden birşey olmamış
Herkeste aynı etki olmuyor sanırım bı tanidikta 20 senedir falan sigara iciyor ciğerler tertemiz çıkmış doktor bile şaşırmış hatta ama ciğeri pert olanda çok tabi

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,358
14,396
113
Herkeste aynı etki olmuyor sanırım bı tanidikta 20 senedir falan sigara iciyor ciğerler tertemiz çıkmış doktor bile şaşırmış hatta ama ciğeri pert olanda çok tabi
Yoğurt ve süt ürünleri tüketecek sigara kullanan insan , sigara ile alkol insanı kesin ve net öldürür sigara tek başına kendine baktığın sürece pek etki etmez zaten biliyoruz sonumuz bundan olacak

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,636
22,576
113
sigaranın ölümcül olduğu bilimsel deneylerle kesinleşmiş ve ispatlanmıştır ancak türkler ve bizim gibi 2. hatta 3. sınıf ülkelerde insanlar okumadığı veya kafasının dikine gideni kabul görüp yaptıgı icin kimse sigaranın akciğere uzun vadede zarar verdiğini önemsemiyor hiçbirimiz oturup vucudumuzu ıncelemıyoruz veya okulda öğrenmıyoruz ülkenin eğitim seviyesi çok düşük seviyede olduğu için de gözümüzle görmediğimiz hiçbir şeye inanmıyoruz ha bazıları tanrıya inanıyor ama bu ailevi ve sosyolojik bir durum olduğu için kültürümüzde her daim vardı ve olmaya devam edecek yurtdışında kimse dine inandırılmak için zorlanmıyor yeryüzünde kanıtlanmış tek gerçek bilimdir bunu türkler olarak kabullenemedigimiz icinde ülkenin eğitim seviyesinin ne kadar vahim durumda oldugunu goremıyoruz kısaca özetlersek herkes kendini akıllı bilmiş zannedıyor ama bısey bildikleri yok

ÖRNEK: Adamın birini mikrofona tutuyorlar sıgara zararlı mı dıyorlar adam vucudu hakkında bilgi sahibi olmadıgı icin, zararlı değil zararlı olsa allah yetiştirtir mi tütün diyor bu durum benım söylediklerimi en basit şekilde kanıtlıyor maalesef ki ülkenin durumu kötü bir an önce insanlar bilimsel araştırmaları ciddiye almalı tek gerçek dedigim gibi bilimdir