arapça kökenli ama afrika da kullanılan arapça kelimeler o bölgenin diline bağlı olarak değişebiliyor her ülkede böyleSıddık Arapça kökenli isim dünyanın hiçbir yerinde sidiki diye kullanılmaz kendim Arap kökenliyim Arapçada biliyorum sidiki Sıddık demek değil konuyu kapat bence gerek yok sen kendi bildiğini kendine sakla
Konunun Arapçayla alakası yokSıddık Arapça kökenli isim dünyanın hiçbir yerinde sidiki diye kullanılmaz kendim Arap kökenliyim Arapçada biliyorum sidiki Sıddık demek değil konuyu kapat bence gerek yok sen kendi bildiğini kendine sakla
Dostum bir spor sayfasına alet olmadığı kaldı dinimizin sıddık ismi ile sidiki isminin hiçbir anlamı yok Sıddık Arapça bir isim sidiki kelimesinin Arapçada karşılığı yoktur kendim Arap kökenliyim ve Arapça biliyorum
Uydurdun lafıni küfür sanan birisiyle tartışmaya gerek yok iyi günlerKonunun Arapçayla alakası yok
İsmin Batı Afrika da bu şekilde kullanıldığı belirtilmiş
Ayrıca ilk laf atan sensin uydurdun felan hayırdır sana kim bu yetkiyi veriyor da benle bu şekilde konuşuon
Herkes haddini bilecek ben sana saygımı bozmuyorsam sende bozmayacaksın
Bende sana diyorum kiDostum bir spor sayfasına alet olmadığı kaldı dinimizin sıddık ismi ile sidiki isminin hiçbir anlamı yok Sıddık Arapça bir isim sidiki kelimesinin Arapçada karşılığı yoktur kendim Arap kökenliyim ve Arapça biliyorum
Ha uydurdun demişsin ha yalan söylüyorsun demişsin ikisi de benim için aynı ifadeUydurdun lafıni küfür sanan birisiyle tartışmaya gerek yok iyi günler
Arabım kökeninle gurur duyuyorum senin Arabistan'da ki ahlaksızlardan farkın yok önce kendini düzelt adam ol sonra başkalarını düzelt seni o şarap şişesine o... Onuda bilArapçayla alakası olsa ne olur ya sanki. Arapları tüm dünya biliyor. Farz olan haccı bile sadece parasal görüp. Din satıyolar. İçtim Şarabı...
Arab kökeninden geldiğini nerden biliyorsun dostArabım kökeninle gurur duyuyorum senin Arabistan'da ki ahlaksızlardan farkın yok önce kendini düzelt adam ol sonra başkalarını düzelt seni o şarap şişesine o... Onuda bil
Hataylıyim Hatay'ın %80 no ArapArab kökeninden geldiğini nerden biliyorsun dost
Hatayli olabilirsin ama kökenin belki Arap değildir dostHataylıyim Hatay'ın %80 no Arap
İstatistikler çok iyi fenevi şampuan yapar bu adam
Yönetim GS li kanka 😃bu lavuk neden ban yemiyor