Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Sidiki Sherif Fenerbahçe'de

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,456
6,190
113
Sıddık Arapça kökenli isim dünyanın hiçbir yerinde sidiki diye kullanılmaz kendim Arap kökenliyim Arapçada biliyorum sidiki Sıddık demek değil konuyu kapat bence gerek yok sen kendi bildiğini kendine sakla
arapça kökenli ama afrika da kullanılan arapça kelimeler o bölgenin diline bağlı olarak değişebiliyor her ülkede böyle

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,084
19,986
113
Sıddık Arapça kökenli isim dünyanın hiçbir yerinde sidiki diye kullanılmaz kendim Arap kökenliyim Arapçada biliyorum sidiki Sıddık demek değil konuyu kapat bence gerek yok sen kendi bildiğini kendine sakla
Konunun Arapçayla alakası yok
İsmin Batı Afrika da bu şekilde kullanıldığı belirtilmiş
Ayrıca ilk laf atan sensin uydurdun felan hayırdır sana kim bu yetkiyi veriyor da benle bu şekilde konuşuon
Herkes haddini bilecek ben sana saygımı bozmuyorsam sende bozmayacaksın

isyankar3113

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,204
1,419
113
Konunun Arapçayla alakası yok
İsmin Batı Afrika da bu şekilde kullanıldığı belirtilmiş
Ayrıca ilk laf atan sensin uydurdun felan hayırdır sana kim bu yetkiyi veriyor da benle bu şekilde konuşuon
Herkes haddini bilecek ben sana saygımı bozmuyorsam sende bozmayacaksın
Uydurdun lafıni küfür sanan birisiyle tartışmaya gerek yok iyi günler

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,084
19,986
113
Dostum bir spor sayfasına alet olmadığı kaldı dinimizin sıddık ismi ile sidiki isminin hiçbir anlamı yok Sıddık Arapça bir isim sidiki kelimesinin Arapçada karşılığı yoktur kendim Arap kökenliyim ve Arapça biliyorum
Bende sana diyorum ki
Arapçayla alakası yok işte
Adamlar kendi dillerinde bu şekilde isimlendirmiş

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,084
19,986
113
Uydurdun lafıni küfür sanan birisiyle tartışmaya gerek yok iyi günler
Ha uydurdun demişsin ha yalan söylüyorsun demişsin ikisi de benim için aynı ifade
Bence de senin gibi kendini yeni bilgi öğrenmeye kapatan biriyle tartısmaya gerek yok iyi forumlar

isyankar3113

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,204
1,419
113
Arapçayla alakası olsa ne olur ya sanki. Arapları tüm dünya biliyor. Farz olan haccı bile sadece parasal görüp. Din satıyolar. İçtim Şarabı...
Arabım kökeninle gurur duyuyorum senin Arabistan'da ki ahlaksızlardan farkın yok önce kendini düzelt adam ol sonra başkalarını düzelt seni o şarap şişesine o... Onuda bil

cesar22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,005
343
83
Ne olacak bakalım bu adamı bize biraktilar

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,933
2,644
113
1.forvet osimhen olsaydı 2.forvet bu adam olurdu.
Fenerin taraftari net tatmin etmiş daha 1 tane santraforu yokken bu adamı alması hata
Gsnin de osimhen varken icardiyi kadroda tutması hata.