Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shellac Rolling # 6 Kasa 50 Hedef 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smtgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,558
989
113
ARKADAŞLAR BUYUK YAZİ İLE YAZIYORUM. BUZ HOKEYİNDE CEZA DİYE BİR SİSTEM VAR KAFANİZA GORE TAHMİN SÖYLEMEYİN

smtgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,558
989
113
HERKES COK BİLMİS ARKADAS . CEZA VAR BU OYUN SİSTEMİNDE BENDEN COK BİLİYORMUSSUNUZ GİBİ ATİP TUTUYORSUNUZ . BEYLER BU OYUN BENİM İLGİ ALANİM. OYLE YOK ONA YOK BUNA BAS DİYE GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ YAPMAYALİM

TheBettor

'Je suis sentimental.'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
905
461
63
HERKES COK BİLMİS ARKADAS . CEZA VAR BU OYUN SİSTEMİNDE BENDEN COK BİLİYORMUSSUNUZ GİBİ ATİP TUTUYORSUNUZ . BEYLER BU OYUN BENİM İLGİ ALANİM. OYLE YOK ONA YOK BUNA BAS DİYE GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ YAPMAYALİM
Sen değil mıydın 1.5 al diyen bu periyot. O bile zorda şuan ona bakarsan. Sakin ol şampuan

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
146,100
187,258
113
sakin dost eğlencesine burdayız hepimiz kazanalım diye uğraşıyoruz Kasa 128 sakin basa basa gidelim hedefe ulaşırız

delisin61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
181
63
Diriangen FC U20 - CD Ocotal U20
bu maç 1-1
mac sonu 0 denenir

yogunlug

Kefil
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,817
1,464
113
sakin dost eğlencesine burdayız hepimiz kazanalım diye uğraşıyoruz Kasa 128 sakin basa basa gidelim hedefe ulaşırız
maç 2.0ken rakety oran çok düşüktü demekki daha güçlü takım bence berabereyken ekmek yeme vakti benim düşüncem raketiye 50tl basmak dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...