tebrikler
paraguay 3lerde daha az cıkıyo 1.5 üst baremi 1.7 acılıyor 1xteBide Dünya'nın en az gol çıkan ligi Arjantin ten üstten kazandık
Aynen Güney Amerika geneli öyle zatenparaguay 3lerde daha az cıkıyo 1.5 üst baremi 1.7 acılıyor 1xte
ritimde neymiş senfoni orkestrası gibiyiz şuanRitmimizi bulduk güzel gidiyoruz
Aynen ama gelirse güzel oranlar dostBu saatte hep sıkıntılı ligler var ama bakalım
ufff hayale bak4k kasayı maç bulamayip amusnette 1000 betten 4 tur oynasa 3.spinde karpuz fullese ve konudaki herkese 10k roll açtırsa ne güzel olurdu
Olurdu 🙂4k kasayı maç bulamayip amusnette 1000 betten 4 tur oynasa 3.spinde karpuz fullese ve konudaki herkese 10k roll açtırsa ne güzel olurdu
sonra ben 10kyı 5000 bet 2 spin atıyormuşum 7li fulluyormuşum sonra konudaki herkese 20şer bin de ben gönderiyormuşumufff hayale bak
sonra hepimiz aynı yoldan gidip zengin olup kumarı bırakıyormusuz. ONLAR ERMİŞ MURADINA....sonra ben 10kyı 5000 bet 2 spin atıyormuşum 7li fulluyormuşum sonra konudaki herkese 20şer bin de ben gönderiyormuşum
Tabi efendimsonra ben 10kyı 5000 bet 2 spin atıyormuşum 7li fulluyormuşum sonra konudaki herkese 20şer bin de ben gönderiyormuşum
o ara biri gelip uyandırır senisonra daimon gelip çekilin baba sahnede diyip çantadan çıkarttığı milyonlarca dolarları amusnete basıp trilyoner oluyormuş ve tüm foruma 100er k atiyormuş
3.adim bu bahsi aliyosun dost 100 k cekim talebi veriyosun