- 686
- 182
- 43
Bol kazançlar agamwon be won. benim kumarım biter. sadece bonuslarla falan devam ederim artık ya.
günde beni 50 site arıyor.bugün yine ingiltere maçları hastalığım tuttu ondan yükleme yaptım @Yamanbaba
yine günü 1,800 kar ile kapattım.
Bol kazançlar agamwon be won. benim kumarım biter. sadece bonuslarla falan devam ederim artık ya.
günde beni 50 site arıyor.bugün yine ingiltere maçları hastalığım tuttu ondan yükleme yaptım @Yamanbaba
Banada ekledi ilk maçta yattıkSizleri de siteler arıyorsa açın.bonus ekliyorlar.bugün mesela bilyoncu diye biyer aradı betcoymus 2020 den beri hiç üye değilim 2020 de kurulmuş 100 tl ekledi temsilci
Waayyy sezgin kardes gozukmuyordun bayagidir maasimi aldin 😁😁 kazanmana sevindim sansin daim olsun.tesekur eder iyi gunler diler yine bekleriz
Vurucam dedı vurduWaayyy sezgin kardes gozukmuyordun bayagidir maasimi aldin 😁😁 kazanmana sevindim sansin daim olsun.tesekur eder iyi gunler diler yine bekleriz
Aranıyosun reiss
Vurgun sayılmaz reco zaten çoğunu vermistiVurucam dedı vurdu
Olsun kar vardır yınede deme oyleVurgun sayılmaz reco zaten çoğunu vermisti
Yeter daha da oynama iste yeterwon be won. benim kumarım biter. sadece bonuslarla falan devam ederim artık ya.