Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu SeriSpin 250TL Deneme Bonusu (Yatırımlı)

mustafikri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
803
721
93
normalde site adamı derler diye konu açmam ama diğer bonuslara nazaran tutar ve çekim güzel olduğunu düşündüğüm için paylaşıyorum.

250TL pragmatic nakit, 1500 yap 500 yatır 1 kat çevir min 1 maks 2 çek ideal çekimleri ödüyor telegramda iyi sponsorları var bol şans.

www.serispin261.com

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
436
190
43
Yatırımını geçtim. Pragmatic nakit yazan yerden sonra okumadım.Arkadaşlar gözünüzü açın neden Pragmatic küçük bir ip ucu Lisanslar konusunu biraz araştırın.

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,311
1,082
113
Pragmatic ölmüş ağlayanı yok yatırdığın para bile çevirirken biter :)

Mehmet9306

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,394
1,677
113
İlk defa görüyorum üye olduk ip dedi şaka gibi

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
436
190
43
Araştır Kral herşeyin boşuna olduğunu anladığında ya bırakacaksın yada olur olmaz bilmem direkt sağlayıcıların sunucularından oyunları oynatan bir site bekleyeceksin. Softgamings ve Pronet sunucuları hariç bunlar adil yasal sunuculardır.

Taylo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,189
274
83
Araştır Kral herşeyin boşuna olduğunu anladığında ya bırakacaksın yada olur olmaz bilmem direkt sağlayıcıların sunucularından oyunları oynatan bir site bekleyeceksin. Softgamings ve Pronet sunucuları hariç bunlar adil yasal sunuculardır.
Hangi sitelerden oynayalım o zaman slotlari

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
436
190
43
Ayrıca slotlar tamamen lisanslı olduğunda o sağlayıcıdan kazandığın her bir kazancı site ödemek zorunda çünkü sağlayıcı oyuncuya yapılan ödemeyi takip eder.
Jojodan mattan Millet nasıl milyonlar çekiyor o zaman
Kral işte bu kafa zaten kayıbın başlangıcı ben oynatmıyor demedim adil oynatmıyor dedim. Adam 100-200k kasa atıyor. 400 ve üzeri spin atıyor. Fulline yaptığında zaten geçmiş olsun.

ea2001

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
209
157
43
normalde site adamı derler diye konu açmam ama diğer bonuslara nazaran tutar ve çekim güzel olduğunu düşündüğüm için paylaşıyorum.

250TL pragmatic nakit, 1500 yap 500 yatır 1 kat çevir min 1 maks 2 çek ideal çekimleri ödüyor telegramda iyi sponsorları var bol şans.

www.serispin261.com
1500 TL yaptıktan sonra canlıya bağlanıp bakiyeyi 500 TL'ye düzeltmesini isteyeceksin ondan sonra 500 TL yatırım yapacaksın bir kat çevireceksin 1000 TL çekeceksin ki bu altyapıda slotlar berbat. Minimum 1000 TL kazanayım derken elindeki 500 TL'den de olacaksın.