Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Serbet 250 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,465
16,529
113
Bence direkt çekimli deneme bonusu vererek diğer sitelerden farklıyız mesajı vermek istiyorlar. Kimlik selfie istemeseler 1 kişi 10 tane hespa açar 2500 TL temiz
Yanlis uygulama uzerinden sana link atiyorlar orda nfc muhabbetine kdr gidebilirler

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,752
3,231
113
iyi hoş da kimlik sıkıntı dostum valla adımıza cuzdan hesabi açarlar para aklarlar haberiniz olsun mesela çoğu cuzdan hesabi onay için selfieli kimlik istiyor açarlar başınız yanar
Bencede sıkıntı üye olmadım ben baktimki kod konusunda sayfalarca muhabbeti dönmüş onun için actim konuyu isteyen alır

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,760
853
113
atmayın bende sıfırım ama adınıza kripto hesabı acıp para aklayabilirler haberiniz olsun

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,338
5,073
113
Site sıkıntılı site bırak kimlik yollamayı üye bile olunmaz uzak durmak lazım
[/QUOTE
En net cevap aga ağzına sağlık bizimki uyarı sadece size hiçbir katkısı veya Zararı olmayacak bir rakam için asla yapilmaz bu

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,700
18,102
113
250 tl kimlik satıyonuz resmen. Alcağınız 250tl size ne katabilirki. Kasenizi tokatlıcaklar uyandırayım 🙂

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,250
2,032
113
Atmayın oğlum büyük siteler istese neyse sizin selifenize ihtiyacı yok der geçersin ama bunların niyeti ofsayt atmayın

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,137
1,548
113
Adamlar kimlik avına çıkmış 250 ye kimlik alıyorlar atmayın desem yanlış anlaşılcam piyasa kötü para gelmiyor promolardan bazıları için 250 iki paket sigara parası atmayın kimlik desem tamam ozamn sen at diyecek 250 herkes bildiğini yapsın şahsen ben param var o psikoloji de değilim o yüzden kimliği 250 ye satmayacam 😁

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,595
3,685
113
Aklın yolu bir dost, bazı arkadaşlar düşünmeden hareket ediyor başları yanacak haberleri yok

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,250
2,032
113
250tlye bir halt gelmiyor para bulunur yapmayın şunu

mami3545

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
446
81
28
Alın bakalım
Sıkıntıya dusmezsiniz insalla

szrgmc

Korean cod hunter
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
398
252
63

Ekli dosyalar

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,250
2,032
113
Yarın öbür gün 20 yıl yersiniz haberiniz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...