- 6,579
- 1,987
- 113
Yolculuk başladı mı
Tebrikler yürüyerek gidecektin şimdi uçakla gidersin kankaABİLER SUGAR RUSHTAN 4 bet E Max Aldım Konu Kilit @Shellac
Teşekkür ederim Dostum Hic Beklemedim anda Şans Yüzüme güldü 😂 isimide hallettim zaten Uçakla gittimTebrikler yürüyerek gidecektin şimdi uçakla gidersin kanka
Şans gülmüş yüzüne. Sevindim kralTeşekkür ederim Dostum Hic Beklemedim anda Şans Yüzüme güldü 😂 isimide hallettim zaten Uçakla gittim
Mk adam kumardan paza kazanmış konuştuğuna bakTebrikler o Allah'tır kimseyi yarı yolda birakmaz dar günde kucak açar her zaman ona yönel
Video at izliyelim
O iş hep öyle olmuyor dostum malesefTebrikler o Allah'tır kimseyi yarı yolda birakmaz dar günde kucak açar her zaman ona yönel
Video at izliyelim
Ne farkeder kumar oynuyon diye yanında olmiyacak mi kumar oynuyon diye Allah yonelmiyecek misin biraz bu zihniyettinizi değiştirin Allah her zaman her yerde her daim seninledir ateist olabilirsin bişey demiyorum ama bunu kumarla ilgisi yokMk adam kumardan paza kazanmış konuştuğuna bak
Olmadığı zamanda bir hayır vardır demek olmaması senin için daha hayirlimiski olmamışO iş hep öyle olmuyor dostum malesef
Kafan mi güzel bunlar haram olan şeyler ve sen haram olan seylerle allahin adini yan yana getiriyorsun kumar oynamaktan kafada kalmamis sendeNe farkeder kumar oynuyon diye yanında olmiyacak mi kumar oynuyon diye Allah yonelmiyecek misin biraz bu zihniyettinizi değiştirin Allah her zaman her yerde her daim seninledir ateist olabilirsin bişey demiyorum ama bunu kumarla ilgisi yok
Kuran'da haram olan şeyler içki zina adam öldürmek ve faiz yapmak Kur'an da kumarın haram olduğunu yazmıyor sadece caiz değil mesella köpek yemek haram değil ama domuz haram bunun gibi düşün bide günah işliyon diye Allah zikretmiyecek misin bence sen kendini sorgula kardeş kimde kafa var kimde akıl var diyeKafan mi güzel bunlar haram olan şeyler ve sen haram olan seylerle allahin adini yan yana getiriyorsun kumar oynamaktan kafada kalmamis sende