- 40,139
- 42,681
- 113
Adam sozde rolling acmis
Rollingi adamin evinde yapacaklar dost 3 kisi hemdeAdam sozde rolling acmis
Sinan büyuk oyunu gördüSenin dümeninin eline kimse su dökemez kirayı odeyemedin evden atılmak uzeresin bir çıkış yolu için tatil vadediyon cekilişle 3 kisiye 5 yildizli tatil sayin seyirciler
Kira yok kardeş ev bana aitSenin dümeninin eline kimse su dökemez kirayı odeyemedin evden atılmak uzeresin bir çıkış yolu için tatil vadediyon cekilişle 3 kisiye 5 yildizli tatil sayin seyirciler
Herkes gormus estagfurullah ggff @Enişte nin dedigi gibi burda yeni don giyen adam yok adam ise gelip burdan çıkıs yolu ariyorSinan büyuk oyunu gördü
O zaman faturalar biriktiKira yok kardeş ev bana ait
Halbuki bilmiyorki burdaki en saf adam bile cin gibidir puajhaHerkes gormus estagfurullah ggff @Enişte nin dedigi gibi burda yeni don giyen adam yok adam ise gelip burdan çıkıs yolu ariyor
Aslında sen kafa Bi adamsın da çevren kötü nişantaşı falan 😁Sinan büyuk oyunu gördü
Tapuyu gorelimKira yok kardeş ev bana ait
Yani burdakiler konu sahibinin donunu nasil alirim diye plan yapiyor şimdiHalbuki bilmiyorki burdaki en saf adam bile cin gibidir puajha
Dayim bir tanedir elittir bak misal senin vaat ettigin yere gelmez bile orasi onun icin uygun degil cok elit bir adamdir kendisi puahjaAslında sen kafa Bi adamsın da çevren kötü nişantaşı falan 😁
Bi klasör şimdi hangisini atayım😁Tapuyu gorelim
Jakuzi dişında duş almaz en dusuk kibris tatili yaoar turkiyede tatil bile yapmaz dayimiz puhagassDayim bir tanedir elittir bak misal senin vaat ettigin yere gelmez bile orasi onun icin uygun degil cok elit bir adamdir kendisi puahja
Kanka madem oyle niye komisyon falan diyon kiralari bile fazla fazla yeterBi klasör şimdi hangisini atayım😁
Kardeş benim donumu almana gerek yok ben herkesi layığıyla ağırlarım bizde para ikinci plandaYani burdakiler konu sahibinin donunu nasil alirim diye plan yapiyor şimdi
İban salKanka madem oyle niye komisyon falan diyon kiralari bile fazla fazla yetersimdi bana 50k atiyosun forum inansin diye yoksa kimse gelmez
Al biletimizi donumuzu yiyecek icecegimizi binek ucaga gelek o zamanKardeş benim donumu almana gerek yok ben herkesi layığıyla ağırlarım bizde para ikinci planda
Onlarda mümkün ama önce kendin bilmek lazımAl biletimizi donumuzu yiyecek icecegimizi binek ucaga gelek o zaman
Sinanim ibani sal hemen sinan muhasebwci bizim at oraya dostİban sal
Bi bakiyon ibani şikayet ediyor bunun psikolojisine güvenemedim dost hggSinanim ibani sal hemen sinan muhasebwci bizim at oraya dost