- 48,346
- 13,508
- 113
dost bir şey sorabilir miyim 😁@Sanmames soğutmadan gelsin 2. adım @sinansrml63
dost bir şey sorabilir miyim 😁@Sanmames soğutmadan gelsin 2. adım @sinansrml63
SaplakeKanka kaderimizde kısmetimizde ne varsa o
iyiki kaçmış reis40sn vardı boş kaçırdı sıkıntıydı yani
Tabii ki ne demekdost bir şey sorabilir miyim 😁
Gelsin dost ikinci kuponKanka kaderimizde kısmetimizde ne varsa o
Değil dost çok eski site bir çok betkodan saglamdirBu site için bu bakiye riskli değil mi
2 gelsinKanka kaderimizde kısmetimizde ne varsa o
betasus herşeyi öder en eski sitemdir belkideDeğil dost çok eski site bir çok betkodan saglamdir
Neden Sinan 😁Tabii ki ne demek
Bol şans reisMerhaba. Kasa bir arkadaşımla ortak ama yönetim bende. Bilen dostlarım vardır haftaya cumartesi düğünüm var. 2-2,5 adım bilebilirsek kötü gün dostlarımızı ve mutlaka kuponu takip eden birkaç arkadaşıma ulaşırız
Biliyorum siteyi, açılışında inşaatinda bile çalıştım, ama eskisi gibi popüler değil sankibetasus herşeyi öder en eski sitemdir belkide
Aynen eski kumarcilar bilir o siteyi paranın para zamanında siteler 5 bin TL ödeme diye reklam yaparken 50 k çekmiştim günde 10 10betasus herşeyi öder en eski sitemdir belkide
TebriklerAdım 1
Adam mekanın sahibi burada kimse totemin t sini bilmezken @Aekrem ve @sinansrml63 vardı eski totemcilerden bir o kaldı o yüzden sinanNeden Sinan 😁
hızlı açılsın dıye beraber ucretsız yardım etmıstık ne günlerdi beBiliyorum siteyi, açılışında inşaatinda bile çalıştım, ama eskisi gibi popüler değil sanki