- 4,992
- 2,076
- 113
Holka 70-72
Hangi etkinlik kazandı göndermedim oğlum sen müptezel misin ?@Daimon @Shellac @Başkan bu arkadaş dünden beri sözde rol yapıyor tek amacı mesaj kasmak dünden beri oynadığı maçların fotoğrafı bile yok kafasına göre bir şeyler yazıyor bahaneler uyduruyor dünden beri kaç defa kazandı sözde ödül gönderecekti kimseye bir şey göndermedi tek amacı 5.000 mesaj kendi rolüne her dakika mesaj atıyor saniye yazıyor boş boş incelerseniz anlarsınız dünden beri arkadaşın parası bitmiyor kazanınca da farklı bahaneler uyduruyor kaybedince de devam ediyor tekrardan para yatırdım diye benim şahsi düşüncem fikrim oynadığım maçın ekran fotoğrafı yoksa böyle rol yapılmaması dün geceden beri insanları kandırıyor
Lan oğlum dün Eşref'in kupona da ben dakika dakika skor süre yazdım bakın dalganıza@Daimon @Shellac @Başkan bu arkadaş dünden beri sözde rol yapıyor tek amacı mesaj kasmak dünden beri oynadığı maçların fotoğrafı bile yok kafasına göre bir şeyler yazıyor bahaneler uyduruyor dünden beri kaç defa kazandı sözde ödül gönderecekti kimseye bir şey göndermedi tek amacı 5.000 mesaj kendi rolüne her dakika mesaj atıyor saniye yazıyor boş boş incelerseniz anlarsınız dünden beri arkadaşın parası bitmiyor kazanınca da farklı bahaneler uyduruyor kaybedince de devam ediyor tekrardan para yatırdım diye benim şahsi düşüncem fikrim oynadığım maçın ekran fotoğrafı yoksa böyle rol yapılmaması dün geceden beri insanları kandırıyor
Benim yaşında kactanenoglun var dingil adam gibi konuş dolandiriciOğlum ben senin cebindeki paranı mı aldım. Sana zorla maç mı takip ettirdim. İyi misin sen ?
Bahane başlıyor hahaçok zora girdi avus
Bilader bak işine. Hadi öteyeBenim yaşında kactanenoglun var dingil adam gibi konuş dolandirici
Görüyon dimiBahane başlıyor haha
Dost mama diğer kaplarda hadi öteyeYok yatırım bonusu ile aynı maçı oynadım bilmem ne
Adminlerin bu kendini uyanık zannedeni banlamasi lazım ortada kupon yok bu adminleride kandırıyor formun kurallarını yok sayıyor sınırsız ban atilmali bunu kannimcaGörüyon dimi
Dost mama diğer kaplarda hadi öteye
Bilader bak işine. Hadi öteye
@Daimon arkadaş hakaret de ediyorLan oğlum dün Eşref'in kupona da ben dakika dakika skor süre yazdım bakın dalganıza
Aynen öyleAdminlerin bu kendini uyanık zannedeni banlamasi lazım ortada kupon yok bu adminleride kandırıyor formun kurallarını yok sayıyor sınırsız ban atilmali bunu kannimca