Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sanmames / Kasa 2000 Hedef Nasip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,605
1,212
113
@Daimon @Shellac @Başkan bu arkadaş dünden beri sözde rol yapıyor tek amacı mesaj kasmak dünden beri oynadığı maçların fotoğrafı bile yok kafasına göre bir şeyler yazıyor bahaneler uyduruyor dünden beri kaç defa kazandı sözde ödül gönderecekti kimseye bir şey göndermedi tek amacı 5.000 mesaj kendi rolüne her dakika mesaj atıyor saniye yazıyor boş boş incelerseniz anlarsınız dünden beri arkadaşın parası bitmiyor kazanınca da farklı bahaneler uyduruyor kaybedince de devam ediyor tekrardan para yatırdım diye benim şahsi düşüncem fikrim oynadığım maçın ekran fotoğrafı yoksa böyle rol yapılmaması dün geceden beri insanları kandırıyor
Hangi etkinlik kazandı göndermedim oğlum sen müptezel misin ?

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,605
1,212
113
@Daimon @Shellac @Başkan bu arkadaş dünden beri sözde rol yapıyor tek amacı mesaj kasmak dünden beri oynadığı maçların fotoğrafı bile yok kafasına göre bir şeyler yazıyor bahaneler uyduruyor dünden beri kaç defa kazandı sözde ödül gönderecekti kimseye bir şey göndermedi tek amacı 5.000 mesaj kendi rolüne her dakika mesaj atıyor saniye yazıyor boş boş incelerseniz anlarsınız dünden beri arkadaşın parası bitmiyor kazanınca da farklı bahaneler uyduruyor kaybedince de devam ediyor tekrardan para yatırdım diye benim şahsi düşüncem fikrim oynadığım maçın ekran fotoğrafı yoksa böyle rol yapılmaması dün geceden beri insanları kandırıyor
Lan oğlum dün Eşref'in kupona da ben dakika dakika skor süre yazdım bakın dalganıza

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,618
2,834
113
Yok yatırım bonusu ile aynı maçı oynadım bilmem ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...