Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Samsun Canavar 🙂

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
Üflerken izleyince daha güzel
Hayatımda arkadaş ortamında bi kere cigaralık çektim. Babanne, üçlü falan diyorlar. 5 litrelik pet şişede düzeneği hazırladılar. Baktım herkes çekince maymun gibi oynamaya zıplamaya başladı etrafımda ama bende gözlerimin kızarmasından başka hiçbir değişiklik falan olmadı. Hatta 3 bira bile içsem kafam daha iyi olurdu. Bu otu çekenler biraz kendini kandırıyor gibi geliyor bana. Yani tıpta buna placebo etkisi deniliyor

Bana sen kendini çok kasıyorsun ondan demişlerdi halbuki kastığım falan da yoktu. Hatta 5 kere falan döndük ve ciğerlerime kadar doldurdum dumanı

Son düzenleme:

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,296
1,032
113
Hayatımda arkadaş ortamında bi kere cigaralık çektim. Babanne, üçlü falan diyorlar. 5 litrelik pet şişede düzeneği hazırladılar. Baktım herkes çekince maymun gibi oynamaya zıplamaya başladı etrafımda ama bende gözlerimin kızarmasından başka hiçbir değişiklik falan olmadı. Hatta 3 bira bile içsem kafam daha iyi olurdu. Bu otu çekenler biraz kendini kandırıyor gibi geliyor bana. Yani tıpta buna placebo etkisi deniliyor

Bana sen kendini çok kasıyorsun ondan demişlerdi halbuki kastığım falan da yoktu. Hatta 5 kere falan döndük ve ciğerlerime kadar doldurdum dumanı
Sen emanetin kafasını anlayamamışsın dost, hem bu öyle insanı maymun gibi oynatmaz, alkol gibi değil, şu ülkede serbest olsa suç oranı %70 düşer. Alkol gibi değil bunun kafası. Ya da sana kötüsü denk gelmiş 🙂

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
Sen emanetin kafasını anlayamamışsın dost, hem bu öyle insanı maymun gibi oynatmaz, alkol gibi değil, şu ülkede serbest olsa suç oranı %70 düşer. Alkol gibi değil bunun kafası. Ya da sana kötüsü denk gelmiş 🙂
Bilmiyorum. İlk kez tecrübe ettim. Gözlerimin kızarması dışında hiçbir şey olmadı. Birkaç bira bile keyfimi arttırabilirdi

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
Hiçbişey olmaması daha iyi boşver, yoksa yine o kafayı arıyor insan
Neredeyse ayın 15-20 günü bira içerim. Yüksek alkollü içkileri zaten sevmiyorum. Tadları çok acı geliyor. Bazen votka alırım onda da bardağın dibine biraz doldurup kalanı komple meyve suyu yaparım

Yani genelde içerim ama hiçbir zaman kimyasala falan yönelme ihtiyacı hissetmedim. Yani içtiğim birkaç bira zaten keyfimi yerine getiriyor. Neden isteyeyim ki

Bu işler genellikle ilk birayla başlar diyenler için yazdım bunları. 15 yıldır böyleyim hiç te aklıma kokain eroin extasy bonzai falan gelmedi

Son düzenleme:

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,296
1,032
113
Neredeyse ayın 15-20 günü bira içerim. Yüksek alkollü içkileri zaten sevmiyorum. Tadları çok acı geliyor. Bazen votka alırım onda da bardağın dibine biraz doldurup kalanı komple meyve suyu yaparım

Yani genelde içerim ama hiçbir zaman kimyasala falan yönelme ihtiyacı hissetmedim. Yani içtiğim birkaç bira zaten keyfimi yerine getiriyor. Neden isteyeyim ki

Bu işler genellikle ilk birayla başlar diyenler için yazdım bunları. 15 yıldır böyleyim hiç te aklıma kokain eroin extasy bonzai falan gelmedi
Ben kimyasaldan bahsetmedim ki, votka ben de içiyorum şu anda ve sek içiyorum. Kimyasala karşıyım

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,296
1,032
113

Doğrusu kafayı bulmak için bira içmek bana saçma geliyor. Bira benim için keyif içeceği. %40 alkollü içkiler acıdır ama meyvası tatlıdır da 🙂

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
Ben kimyasaldan bahsetmedim ki, votka ben de içiyorum şu anda ve sek içiyorum. Kimyasala karşıyım
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama votkayı hakikaten nasıl sek içiyorsun. Yani genzi ve ciğerleri dehşet yakıyor. Meyve suyu acılığını azaltıyor. Ben meyve suyuyla içerken bile bardağın çeyreğini votka kalanını meyve suyu yapıyorum. O acımtrak tadı hiç sevmiyorum çünkü. En çok ta şeftali suyuyla birlikte acı tadı kırılıyor. Posalı bir meyve çünkü. Hatta şeftali suyu varsa votkayı çeyrek değil yarım bardak ta koyabilirim