Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling sametcan80 | Tek Maç Tek Kupon Tek Hedef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,021
19,922
113
Tamam sizin olsun o zaman ben almıyorum sizde ricam bi arada kendi paraniz ile rol açın kazancın daim olsun sanada reis
Haklisin bi konuda her rolun altina sabit birkac kisi var surekli para dilenen hicmi parasi olmaz bir adamin hep bana hep bana br kere etkinlik acmayan bir ton kisi var

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,066
14,822
113
Parasının aq dost ben günde 3-4 roll açıyorum kimisi sponsor kimisi kendi param şu şahıslar dediğin gib her konuda varlar ayda yilda bir konu açarlar oda ödülden kaynaklı sponsorsuz ödül açtıklarını görmedim hiç
Mura bu formun sahibi senmisin hayırdır kişileri eleştirmek sanamindusuyor anlamadım bugün iyi deyilsin

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,021
19,922
113
Parasının aq dost ben günde 3-4 roll açıyorum kimisi sponsor kimisi kendi param şu şahıslar dediğin gib her konuda varlar ayda yilda bir konu açarlar oda ödülden kaynaklı sponsorsuz ödül açtıklarını görmedim hiç
Hic acmayan da var merak etme
Adamlar sabahdan alsama roll takip para kovalio
Birde cete gibi olmuslar 5 kisi secilcekse hemen liste yapip kendilerini yazio
Baskana ifsalicam bu kisileri

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,717
16,089
113
Mura bu formun sahibi senmisin hayırdır kişileri eleştirmek sanamindusuyor anlamadım bugün iyi deyilsin
Değilimde sen neden her şeyi üstüne alınıyorsun dostum söylediğim şey yanlış mı bak biraz önce biride adamın 6k sini alıp gitti 12 kişiyi madur etti herkese prim vermeyin derdim bu

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,066
14,822
113
Değilimde sen neden her şeyi üstüne alınıyorsun dostum söylediğim şey yanlış mı bak biraz önce biride adamın 6k sini alıp gitti 12 kişiyi madur etti herkese prim vermeyin derdim bu
Ya her konuya kızıyorsun biraz sakin ol dost istemediğin sevmediğin kişileri yok sayarsin kendinide bunaltmazsin

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,426
4,746
113
Kim yaptı yine dost

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,066
14,822
113
Ya her konuya kızıyorsun biraz sakin ol dost istemediğin sevmediğin kişileri yok sayarsin kendinide bunaltmazsin
Diğer roldeki arkadaş bilmiyorum oda sürekli rol açan dağıtım yapan birisi sanmıyorum bir işi çıkmıştır
Okadar ucuz olacagini düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...