- 16,749
- 6,575
- 113
1 4 olunca gram umut yoktu tenis boyle iste
demın biri daha öyle dedi. peş peşe 4 sayı alır öne gecer dedım 5-4 oldu1 4 olunca gram umut yoktu tenis boyle iste
Aynen öyle dost ya herro ya merro demiştik değditebrıkler kardes ölduk ölduk dırıldık ama oldu @Sahtiyan
Msjlardan o kadarını anladım dostm 😁 gram anlamam ben tenisten sayı saydık birazda simülasyon dan baktm 🤣2 fark yaoan kazanicak
Tebrikler tekrar şansın daim olsunAynen öyle dost ya herro ya merro demiştik değdi![]()
Ben mac onu oranlara baktim rakip 1.20 filan birde 1 4 olmus dedim bundan bir yol olmaz nasil yapti hala bilmiyomdemın biri daha öyle dedi. peş peşe 4 sayı alır öne gecer dedım 5-4 oldu![]()
![]()
Tebrikler yenixen guzdl kazancAynen öyle dost ya herro ya merro demiştik değdi![]()
aslında cok daha önce bitecekti ama her servis de fileye gittikce sayı verdi gerizekalıBen mac onu oranlara baktim rakip 1.20 filan birde 1 4 olmus dedim bundan bir yol olmaz nasil yapti hala bilmiyom![]()
donmeyecek bir yer degil ki bir break geride yani birde challenger seviyesi koepfer teniside biraz geriye gitmisti ilk yazimda dedigim.gibi risk almak bazen iyidir1 4 olunca gram umut yoktu tenis boyle iste