- 78,908
- 50,857
- 113
Abi geleli çok oldu yaa 2020de geldim ben ahahhahaahKimseye para gönderme kimseden para isteme tokatcı cok carpılma.. Dostum h. G
Abi geleli çok oldu yaa 2020de geldim ben ahahhahaahKimseye para gönderme kimseden para isteme tokatcı cok carpılma.. Dostum h. G
Ne yapıyorsun niye yatmiyonKimseye para gönderme kimseden para isteme tokatcı cok carpılma.. Dostum h. G
Rahat adamlar yatar dostNe yapıyorsun niye yatmiyon
2 senelik uyesın ama 300 msj var calıs biraz 500 msj altı cekılıslere alınmıyorAbi geleli çok oldu yaa 2020de geldim ben ahahhahaahteşekkür ederim önerin için ya çok param olsa gönderirim valla bazen sırf millet faydalansın canı sıkılmasın diye deneme bonusu vs bakıyorum. Belli başlı kişiler dışında herkes bitmiş durumda umarım yakın zamanda bir vurgun yaparım da ben de sizler gibi örn; 20 kişiye 50 TL gibisinden çekilişler yapmak istiyorum ama kasalar hep 500 1000de takılı kalıyor maalesef
Ne yapak kafamizami sıkarımRahat adamlar yatar dost
İntaar günah olmasaydı emın ol cok kısı sıkardı dostNe yapak kafamizami sıkarım
Kumarda günah dost niye oynuyozİntaar günah olmasaydı emın ol cok kısı sıkardı dost
Haklısın üstadİntaar günah olmasaydı emın ol cok kısı sıkardı dost
Onu karıstırma dostKumarda günah dost niye oynuyoz
Olsun be reisssss son zamanlarda çok aktifim bomba gibiyimm2 senelik uyesın ama 300 msj var calıs biraz 500 msj altı cekılıslere alınmıyor