- 66,361
- 32,233
- 113
Atın bakalım şimdi 50 şer
Atın bakalım şimdi 50 şer
Bide dm kapatmış sana kim niye dm atsın aw hshahdhahaAtın bakalım şimdi 50 şer
Kufurlesmeye engellemek ıstemıstırBide dm kapatmış sana kim niye dm atsın aw hshahdhaha
Tmarkadaşlar bugün yaklaşık 10 kişiye şans parası attık
uyku bastı bir dahaki rollngte görüşmek üzere hoşçakalın
Kesene bereket dost iyi sabahlararkadaşlar bugün yaklaşık 10 kişiye şans parası attık
uyku bastı bir dahaki rollngte görüşmek üzere hoşçakalın
Al işte sonra niye ban yiyo diyolar Yrk gibi yazanlar olursa kapatılır koçççumBide dm kapatmış sana kim niye dm atsın aw hshahdhaha
Noldu şimdi
Bak bana hiç tartışıyor muyum birileriyleAl işte sonra niye ban yiyo diyolar Yrk gibi yazanlar olursa kapatılır koçççum
Hakedene hakkını söylemek lazım biz böyle büyüdükBak bana hiç tartışıyor muyum birileriyle
Ama adam hakli dm kapatmakla dost cok manyak varBak bana hiç tartışıyor muyum birileriyle
Göt korkusu diyelim biz onaAma adam hakli dm kapatmakla dost cok manyak var![]()
Hakeden hakettiğini yaşar kardeşim extra hamleye gerek yok 😘 1.30 orana 10k basıp kaybeden adam bile ban yer ayükün müHakedene hakkını söylemek lazım biz böyle büyüdük
Forum arkasından ne ıs yaptı acaba merak ettımHakeden hakettiğini yaşar kardeşim extra hamleye gerek yok 😘 1.30 orana 10k basıp kaybeden adam bile ban yer ayükün mü
Ne bilim adamın uykusu gelmiş on kişiye verdim dedi@JustWatch enerjı ıceceklerım neede 🥺
Allah'tan başka korkumuz yok usta iyice şey yaptın sende bizi :\Göt korkusu diyelim biz ona
Dedikodu çok kötü bişey beForum arkasından ne ıs yaptı acaba merak ettım
Ne bilim adamın uykusu gelmiş on kişiye verdim dedi