- 41,670
- 16,070
- 113
@Golcümetin katkılarıyla rollingler aksın diyelim, emeğine sağlık dostum başlayalım , hedef yok gibi bir dosta faydam olacak şekilde sonlandırıcam🍀🙏
bol şanslar@Golcümetin katkılarıyla rollingler aksın diyelim, emeğine sağlık dostum başlayalım , hedef yok gibi bir dosta faydam olacak şekilde sonlandırıcam🍀🙏
Bol şanslar@Golcümetin katkılarıyla rollingler aksın diyelim, emeğine sağlık dostum başlayalım , hedef yok gibi bir dosta faydam olacak şekilde sonlandırıcam🍀🙏
Bol şanslar dost@Golcümetin katkılarıyla rollingler aksın diyelim, emeğine sağlık dostum başlayalım , hedef yok gibi bir dosta faydam olacak şekilde sonlandırıcam🍀🙏
🙏😇Bol şanslar
🙏😇Bol şanslar dost
🙏😇bol şanslar
Yolla gelsin
Bol şans@Golcümetin katkılarıyla rollingler aksın diyelim, emeğine sağlık dostum başlayalım , hedef yok gibi bir dosta faydam olacak şekilde sonlandırıcam🍀🙏
Metronun yapacağı iş anca böyle olur herkesi tüpçüye yönlendirir 🤣🤣@Golcümetin katkılarıyla rollingler aksın diyelim, emeğine sağlık dostum başlayalım , hedef yok gibi bir dosta faydam olacak şekilde sonlandırıcam🍀🙏
380 atmis adam napsin 500 den aşağı yatırım yapamazbolsans keske yasal gırmeseydın cok fark var oranların
Rezil etmiş rollingi 😂Metronun yapacağı iş anca böyle olur herkesi tüpçüye yönlendirir 🤣🤣
Hiç sorma 1 kişiye atsa en azında o 1 kişi de roll yapar 2 kişiye ulaşır bu kadar basit kafa çalışmıyor ki en azından oran yüksek yasakta 🤣Rezil etmiş rollingi 😂
Hiç çözemediğim bi adam madem birden fazla kisi yararlansın istiyorsun roll şartı koyma mundar etti paraları 😂Hiç sorma 1 kişiye atsa en azında o 1 kişi de roll yapar 2 kişiye ulaşır bu kadar basit kafa çalışmıyor ki en azından oran yüksek yasakta 🤣
Bak şimdi o attığı ödül 2700 olucak , gör bak😍Kendisi 510 TL'den aşağısını kabul etmez @Golcümetin bu sefer adamlara gol atmış 🤣
He bak o konuda da haklısın tüpçünün adamı meto 🤣Hiç çözemediğim bi adam madem birden fazla kisi yararlansın istiyorsun roll şartı koyma mundar etti paraları 😂
Bol şanslar olsun@Golcümetin katkılarıyla rollingler aksın diyelim, emeğine sağlık dostum başlayalım , hedef yok gibi bir dosta faydam olacak şekilde sonlandırıcam🍀🙏