- 87,993
- 96,757
- 113
Bu kadarcik miBura wonlamış dostlar
Bu kadarcik miBura wonlamış dostlar
Yok knk ilaçlardan dolayı iyi şuan ilk günler öyleydi randevu alcam gitcem yaptırcam falan altın diş düşünüyorum Gangsta shitYok be daha Bi Dişini çektiremedi o diş perişan olmuştur şimdiye
ja jaBu kadarcik mi
Yav ne megapariymis alip anında yok edicensu megapari bonusunu alayım bişe isteöiyom valla 50 Euro istiyor iğneler.
Senin sitelerde hep euroyla çalışıyor heralde :\su megapari bonusunu alayım bişe isteöiyom valla 50 Euro istiyor iğneler.
Dssklara beton yetmez tost devam böyleBura wonlamış dostlar
Baba öyle ama orda öyle elim kolum bağlı bana bakınca 1 K kötü hissediyorum 😂😂😂Yav ne megapariymis alip anında yok edicen
Gıt borc ıste tamıdıgındansu megapari bonusunu alayım bişe isteöiyom valla 50 Euro istiyor iğneler.
Knk yok megaparinin ahlahı öyle o altyapılar genelde zaten Euro üzerinden ekler ama TL olarak da çalışır tabiSenin sitelerde hep euroyla çalışıyor heralde :\
Yok aga Ya tanıdık mı kaldı bu bataklığa düştükten sonra. Hem bırç alıp oynamak ne bilim YaGıt borc ıste tamıdıgından
70.5 üst almıştır ona şah ondan
Ohaa la bu Gs basket çok lanet takım normalde 120-130 anca çıkardı maçlarda
2.ceyrek 23.5 üst aldım şah gelsin benden öğrensin bişeyler 😃70.5 üst almıştır ona şah ondan
KazandıkmıBizde yine 20 tele ile hayal peşindeyiz