- 88,106
- 96,884
- 113
Yemeğimiz var dul buldum ona yaptiriyom dayicim rahat olYarinki sigara parani yemek parani ayir yoksa yarin tirmalarsin yine
Yemeğimiz var dul buldum ona yaptiriyom dayicim rahat olYarinki sigara parani yemek parani ayir yoksa yarin tirmalarsin yine
Etkinlik icin tskrler kardes.hersey gonlunce sansin bol olsun.saolasinYok dost ben onu almayayım sonra onun beni içeri soktuğu 2K yı çıkarmak için 50K vermeyeyim geri siteye 😂
İban plsFedo dayı yavassın![]()
Bu gün kaç kişiyi çarptın dostParayı gönderen dosta teşekkürler goygoy biter her şey parayı alana kadardı yarın paramız bitince aynı sevimlilikle yaklasiriz dostlarımıza sahtekarlık bizim isimiz
😭Parasını almayan kim kaldı ?
Gönderen benim enişteParayı gönderen dosta teşekkürler goygoy biter her şey parayı alana kadardı yarın paramız bitince aynı sevimlilikle yaklasiriz dostlarımıza sahtekarlık bizim isimiz
Neyse la en azindan 1 paket sigara aliyor attigi para yanina bide biskuvi kek falan alinirParayı gönderen dosta teşekkürler goygoy biter her şey parayı alana kadardı yarın paramız bitince aynı sevimlilikle yaklasiriz dostlarımıza sahtekarlık bizim isimiz
ben var mıyımParasını almayan kim kaldı ?
Dost eline koluna sağlık çok teşekkür ederimParasını almayan kim kaldı ?
Bakalım listeyeben var mıyım
Biz kimseye yapismadik bugün dost sigaram olmazsa hiç acımam ucana kaçana saldiririm ama varken istemem yan cebime koy adlı sinemayı oynarim Haldun dormenden aldım egitimiBu gün kaç kişiyi çarptın dost
Ne demek dost baş tacisinDost eline koluna sağlık çok teşekkür ederim
Insan unuturda toprağını nasıl unutur beParasını almayan kim kaldı ?
Sigara kek dediğin olaya 2 binlik olduk dayı sen daha sigara kek deNeyse la en azindan 1 paket sigara aliyor attigi para yanina bide biskuvi kek falan alinir
Yok payfixe geçmedim dahaInsan unuturda toprağını nasıl unutur be
Tekleme sigara bize ısmarlasana dostDost eline koluna sağlık çok teşekkür ederim