- 34,546
- 19,156
- 113
Herşey ters gidince uzun bir süre ters gidiyo
İnşallah dayı ya saolasin ic8me az da olsa su serptinÇok hızlı bir ödeme bekleme dost ama öder o rakamları paranın azı çoğu olmaz umarım alırsın yarana merhem olur
Dost şaka yapıyorum siteyi bile bilmiyorumDostum bağlanmayın desteğe falan gerek yok böyle şeylere
Dost İzmir'in neresindenDost şaka yapıyorum siteyi bile bilmiyorum
TepecikDost İzmir'in neresinden
dost izmiirden misin sendeDost İzmir'in neresinden
Patronun hala marastami broDost şaka yapıyorum siteyi bile bilmiyorum
Yok ben İzmir'i bilirim her yerini yaşadım kaç yıl sen neresinden Karabağlar midost izmiirden misin sende
Meblağ demek istedi herhaldeMevla 🧐 neyse daha beteri var.az daha mevlana diycekmissin Ekli dosyayı görüntüle 306331
Önemli olan niyetMevla 🧐 neyse daha beteri var.az daha mevlana diycekmissin Ekli dosyayı görüntüle 306331
bornovaYok ben İzmir'i bilirim her yerini yaşadım kaç yıl sen neresinden Karabağlar mi
Meblağ.belki o kelime isine yarar400lira öyle büyük mevla da değil ama harbi hiç çekim paylaşım bulamadım forumda:S
Ne gezer be kardesim.eskidendi oÖnemli olan niyet) senin meblağlarin çok olsun kardessss
Bornova Kazımdirikte evka4 te Çamkıran da oturdum Çamkıran bayraklı tarafında da ne Bornova ne bayraklı neresi olduğu belli degilbornova
IBAN plsBornova Kazımdirikte evka4 te Çamkıran da oturdum Çamkıran bayraklı tarafında da ne Bornova ne bayraklı neresi olduğu belli degil
Kesene bereket dostumDostlar @Beşiktaş dostuma gönderim yaptım ben.O tek tek atacak size
IBAN plsNe gezer be kardesim.eskidendi o