Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı ŞAH / Basket Tekli

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,934
5,122
113
Desteğe sert yaptım eli ayağı titriyor galiba 2 dkdir yazmıyor

Mansat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,082
933
113
Arkadaşlar konundisi ama 1 saat oldu matadorbet cekim yollamadı .. betco daki gibi onaylandı izin felan da yazmiyor

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
107,145
60,348
113
Sanada destek oluruz dayı 😂
Benim derdim kumar olmuyor genelde be ben sigara yol parasi vs onlarla ugrasiyorum.ama burda ciddi anlamda kumar bagimlilari var onlarada uzuluyorum.bi zamanlar bdne oyleydim ama en sonunda kafayi siyirdim ve buyuk bi yanlis karar verdim az daha oluyordum.nu sene temmuzda 3. Ölum yil donumum olckdi

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,102
96,879
113
Dost terbiyesizliğin lüzumu yok çeviremedin diye 625 ten bu ne hadsizlik 😂
Yok be en fazla 100 den çevirdim 70 ten bonusa girdim 2 bin ödedi 40 tan girdin 2 3 kere en fazla 1500 ödedi slotlar nanay keyfine oynican para kazandirmiyo rulette çok hızlı yiyo parayı dıscount talep ediyorum o sıra payfixe atiyom parayı vakti verimli kullaniyom discountu harcayana kadar paranın payfixe geçmesi lazım o arayı soğutmadan çatır çatır skliyoz

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,462
7,486
113
Benim derdim kumar olmuyor genelde be ben sigara yol parasi vs onlarla ugrasiyorum.ama burda ciddi anlamda kumar bagimlilari var onlarada uzuluyorum.bi zamanlar bdne oyleydim ama en sonunda kafayi siyirdim ve buyuk bi yanlis karar verdim az daha oluyordum.nu sene temmuzda 3. Ölum yil donumum olckdi
Aman dayı sen evli barklı çocuk babası adamsın oynuyorsanda dikkat

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
107,145
60,348
113
Aman dayı sen evli barklı çocuk babası adamsın oynuyorsanda dikkat
La ac karnimizi zor doyuruyoruz ne kumari aw.sigara parasi yol parasi evin gunluk ekmek parasi derken derken gunde 200 300 yok oluyor.arada artarsa 50 100 oyle oynuyoruz, gecen sene bisiler kaliyordu cok rahat oynuyordum ama simdi cok zor artik