- 88,102
- 96,879
- 113
Elimde 100 den başka bir sey daha var dost aman dikkat etArtık elindeki 100 le idare edecek![]()
Elimde 100 den başka bir sey daha var dost aman dikkat etArtık elindeki 100 le idare edecek![]()
15 yapar kaybederim sana 35 bin yaptım gitti diyom cekmeden 35 bini Sabancı cekiyo bu devirdeO derece hicmi kazanma ihtimali yok enişte sanki 5 k olsa sabah forundaki dostlara beşer k dağıtacakmissin hissi uyandi birden
Dost terbiyesizliğin lüzumu yok çeviremedin diye 625 ten bu ne hadsizlik 😂Elimde 100 den başka bir sey daha var dost aman dikkat et
Dostum bağlanmayın desteğe falan gerek yok böyle şeylereDesteğe sert yaptım eli ayağı titriyor galiba 2 dkdir yazmıyor
Büyük para valla @ŞAH bu işi güzel yapıyor örnek almak lazım15 yapar kaybederim sana 35 bin yaptım gitti diyom cekmeden 35 bini Sabancı cekiyo bu devirde
Sutbet var50 ye 50 güncel var mı dostlar![]()
Yok be dost hepimiz aynı yolun yolcusuyuz hiçbirimizin farkı yokBüyük para valla @ŞAH bu işi güzel yapıyor örnek almak lazım
Haberin yok sanırım dost o site sadece yatırım alıyor ödeme yaptığını kimden duydun ki çekim talebi verdin ?Arkadaşlar konundisi ama 1 saat oldu matadorbet cekim yollamadı .. betco daki gibi onaylandı izin felan da yazmiyor
Benim derdim kumar olmuyor genelde be ben sigara yol parasi vs onlarla ugrasiyorum.ama burda ciddi anlamda kumar bagimlilari var onlarada uzuluyorum.bi zamanlar bdne oyleydim ama en sonunda kafayi siyirdim ve buyuk bi yanlis karar verdim az daha oluyordum.nu sene temmuzda 3. Ölum yil donumum olckdiSanada destek oluruz dayı 😂
Hademe beee yapma ya sponsor değil miHaberin yok sanırım dost o site sadece yatırım alıyor ödeme yaptığını kimden duydun ki çekim talebi verdin ?
Şaka yapıyorum dost gelir bakalım umarım kısa zamandaHaberin yok sanırım dost o site sadece yatırım alıyor ödeme yaptığını kimden duydun ki çekim talebi verdin ?
Yok be en fazla 100 den çevirdim 70 ten bonusa girdim 2 bin ödedi 40 tan girdin 2 3 kere en fazla 1500 ödedi slotlar nanay keyfine oynican para kazandirmiyo rulette çok hızlı yiyo parayı dıscount talep ediyorum o sıra payfixe atiyom parayı vakti verimli kullaniyom discountu harcayana kadar paranın payfixe geçmesi lazım o arayı soğutmadan çatır çatır skliyozDost terbiyesizliğin lüzumu yok çeviremedin diye 625 ten bu ne hadsizlik 😂
Gelir elbet sıkıntı yapma sağlam yerde oyna yeter ki sen kazan 😃😃😃Bugün kazanıyoruzda ödeme alamıyoruz dostlar 😂Ekli dosyayı görüntüle 306327
Aman dayı sen evli barklı çocuk babası adamsın oynuyorsanda dikkatBenim derdim kumar olmuyor genelde be ben sigara yol parasi vs onlarla ugrasiyorum.ama burda ciddi anlamda kumar bagimlilari var onlarada uzuluyorum.bi zamanlar bdne oyleydim ama en sonunda kafayi siyirdim ve buyuk bi yanlis karar verdim az daha oluyordum.nu sene temmuzda 3. Ölum yil donumum olckdi
400lira öyle büyük meblağ da değil ama harbi hiç çekim paylaşım bulamadım forumda:SŞaka yapıyorum dost gelir bakalım umarım kısa zamanda
La ac karnimizi zor doyuruyoruz ne kumari aw.sigara parasi yol parasi evin gunluk ekmek parasi derken derken gunde 200 300 yok oluyor.arada artarsa 50 100 oyle oynuyoruz, gecen sene bisiler kaliyordu cok rahat oynuyordum ama simdi cok zor artikAman dayı sen evli barklı çocuk babası adamsın oynuyorsanda dikkat
Şah dediğin ne 35 ler birakmistir o da bizim gibi bakma para yaptı köşeye bitiremiyo sporda yoksa 50 bin ver yarın 50 lira bulamazsınBüyük para valla @ŞAH bu işi güzel yapıyor örnek almak lazım
Çok hızlı bir ödeme bekleme dost ama öder o rakamları paranın azı çoğu olmaz umarım alırsın yarana merhem olur400lira öyle büyük mevla da değil ama harbi hiç çekim paylaşım bulamadım forumda:S