Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı ŞAH / Basket Tekli

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,102
96,879
113
Kolpa bunlar dost aynı tarifeyi dun bana uyguladı kansızlar bonusu aktif ettim 5 ftn yatirdim 4.99 gecdi hesaba yarim saatten fazla destekle ugrasdim yardimci olacagimiz baska konu varmi dediler. Olum payfix min yatirim ne diyorum 5 diyo. Ee diyorum 5 ftn altı yatirim olmuyor dogru diyo. Ee diyorum o zmn hesabimda neden 4.99 var susuyor
Aynen öyle sahtekar site zaten para oduyo sadece

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,102
96,879
113
Bu muhabbet ne dost?Yatırıma göre mi oyun oynamaya göre mi veriyorlar
Boş iş o Royal çark var 15 bin TL lik pragmatic e çark veriyo 300 TL'den basliyo 50 bine kadar kaç kez 14 binlerdeydi ha diyom şunu cevirelim diye oynuyom hop para 700 aşağı iniyo carktan 300 cikiyo boku bokuna zarar vbette yatır oyna çek öyle şans bileti şans çarkı alayı hikaye

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,156
113
Boş iş o Royal çark var 15 bin TL lik pragmatic e çark veriyo 300 TL'den basliyo 50 bine kadar kaç kez 14 binlerdeydi ha diyom şunu cevirelim diye oynuyom hop para 700 aşağı iniyo carktan 300 cikiyo boku bokuna zarar vbette yatır oyna çek öyle şans bileti şans çarkı alayı hikaye
İyiki 300 çıkmış dost diğerleri zaten nakit değil royal carktaki onar tane toplaman gerek o ödülü almak için sadece 300 lira nakit

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,102
96,879
113
Boş iş vbet slotlara çok ayar vermişler bu ayda 10 k yatiirm var bı lira cekemedik diğer sitelerden alıp vbete veriyoz
Yav bak param yok 200 lirayi 1k yaptım dedim ki 3 5 el satin alayim bişey olur belki aldım para 500 çıktım yemin olsun 30x bile vermedi 6 satın alima 500 yedi 500 le girdim rulete yine 1k yaptım dedim az önce yedi şimdi 200 falan alırız yine aldım yine 50x yok 500 e indi tekrar 1 k yaptım dedim artık verir awq oyunu bütün parayı bıraktım çıktım kesinlikle ayar vbet kadar haysiyetsiz slot yok