- 88,101
- 96,878
- 113
Bendr var işte her ay 270 ftn kupon gelcek 8 ay boyunca 8 ay her ayın 7-10 arası kumarim bankoHer masada varsın dost
Bendr var işte her ay 270 ftn kupon gelcek 8 ay boyunca 8 ay her ayın 7-10 arası kumarim bankoHer masada varsın dost
Vbetcryptoda 25 ftn attık yüzde 500 aldık 300 ftnyi geçti bir ara kasa ama çevrim mucize gibi 3 bin yapiyor300 ftn kaç para yapıyor dost
Tanesi 11 liraya yakın suanTL değeri ne ediyor 1500 mu
Yav bizd bı şey sandık awq yüzde 500 bonus zaten 300 ftn deyince parayı buldun sandık dostVbetcryptoda 25 ftn attık yüzde 500 aldık 300 ftnyi geçti bir ara kasa ama çevrim mucize gibi 3 bin yapiyor
Enişte laga luga yapacağına 3 gram bozdurda dostlara destek olsana.Hep yastık altı hep yastık altı yatırmaz gece seni o yastıkYav bizd bı şey sandık awq yüzde 500 bonus zaten 300 ftn deyince parayı buldun sandık dost
Yok. Be dost bonusu ceviremedik sultan tate verdi biraz doğ house aldiYav bizd bı şey sandık awq yüzde 500 bonus zaten 300 ftn deyince parayı buldun sandık dost
Erhan oyle bisey yapmaz bro erhan adamdir.parasi varsa dm kapatmaz senin ondan istemenede gerek kalmaz kendi yazar iban ister yeterki parasi olsunEnişte laga luga yapacağına 3 gram bozdurda dostlara destek olsana.Hep yastık altı hep yastık altı yatırmaz gece seni o yastık
Gelir on dkya dost acelemiz yok NBA ye var dahaÇekim beklemede dostlar
250 ftn yatırdık 1000 ftn yaptık sonra kaybettik😂@erantgil ara ver azıcık puani 6 binden 9 bine cikarmisin gizli hayranın olarak takipteyiz 26 çevreye yuklen
Harbi bu ftn olayı kötü oldu çok para ama insana az geliyor salliyor250 ftn yatırdık 1000 ftn yaptık sonra kaybettik😂
Yav gözü doymaz insanın bende 5 kuruş para yoktu 5 bini 35 bin yaptım ha 50 yaparız dedik hepsi gitti 0 yani cepte kuruş yok ne cesaret mubariz ibrahimov gibiyiz250 ftn yatırdık 1000 ftn yaptık sonra kaybettik😂
Bende gördüm ama atacaksan iyi Atacan ki bonus u iyi olsun 100 işi degilDostlar Trustxbete yatırımı olmayan varsa kesinlikle öneririm.Adamların ilk 10 yatırıma bonusları mükemmel.Sitede çok iyi ödemeler falan takır takır
Kolpa bunlar dost aynı tarifeyi dun bana uyguladı kansızlar bonusu aktif ettim 5 ftn yatirdim 4.99 gecdi hesaba yarim saatten fazla destekle ugrasdim yardimci olacagimiz baska konu varmi dediler. Olum payfix min yatirim ne diyorum 5 diyo. Ee diyorum 5 ftn altı yatirim olmuyor dogru diyo. Ee diyorum o zmn hesabimda neden 4.99 var susuyorBugün ben alayim dedim o yüzde 500 u bonusu 5 ftn yatırdım çevrim çok belki kazayla olur diye 5 ftn yazdık minimum 5 ftn ye veriyo parayı payfixten yatırdık 4.99 oldu kasa alamadij bonusu PC oldu para
560 dolar yapior 10k para yazık etmissin sağlık olsun250 ftn yatırdık 1000 ftn yaptık sonra kaybettik😂
Vermez ben onu 6;7 kez çevirdim hepsi 100 spinSu günlük 50 bin çark muhabbettine ayar çektiler normal vbette hergun dolduruyorum hep 100 freespin daha para gelmedi
Yarım saatte 50 bini geçtik yine tık yok mkEkli dosyayı görüntüle 306323
Gelir o biraz geç geliyorSu günlük 50 bin çark muhabbettine ayar çektiler normal vbette hergun dolduruyorum hep 100 freespin daha para gelmedi
Yarım saatte 50 bini geçtik yine tık yok mkEkli dosyayı görüntüle 306323