- 45,010
- 43,551
- 113
O site için ödeme problemleri var diyorlar ama saglammi o site Setrabet ultrabet betkolik şeytan üçlüsü diye biliyorum amaYok dost Ultrabet sevdiğim bürodur
O site için ödeme problemleri var diyorlar ama saglammi o site Setrabet ultrabet betkolik şeytan üçlüsü diye biliyorum amaYok dost Ultrabet sevdiğim bürodur
Euro dedi kendileriÇok konusuyon almanci vereyim 50 Euro bı sus bakalım kafamız ağrıdı
Valla varsada bende 5 senedir hiç olmadı dost.Benim sevdiğim bir büro kayıp bonusu falanda çok iyi.Verdiği kayıp bonusunu 2 kez 2 orandan kazanınca ana paraya ulaşıyorsun zatenO site için ödeme problemleri var diyorlar ama saglammi o site Setrabet ultrabet betkolik şeytan üçlüsü diye biliyorum ama
Sağlamdır kaç yıldır piyasadalar ve nadir şikayet varO site için ödeme problemleri var diyorlar ama saglammi o site Setrabet ultrabet betkolik şeytan üçlüsü diye biliyorum ama
Ya biz her para birimini 5 dk da yok ederiz dost 20 gram altın aldım 2 saat sonra bozup dedeye bıraktık biz paraya değer vermeyizEuro dedi kendileri![]()
Uçan kaçan@erantgil ara ver azıcık puani 6 binden 9 bine cikarmisin gizli hayranın olarak takipteyiz 26 çevreye yuklen
Olsun dost en azından ilerleme var altın alışverişine başlamışsın 😂Ya biz her para birimini 5 dk da yok ederiz dost 20 gram altın aldım 2 saat sonra bozup dedeye bıraktık biz paraya değer vermeyiz
Tbrkler.bende cok yorgunum beaDostumun yorulma payını es geçmeyeceğim Enişte 😂
Büyük kumarbaz 20 bin cekiyo 2 bin kaybedince zarardayim diyo oda sinemadaZehir hafiye valla
Uçan kaçan![]()
Buda bir bakış açısı tabiOlsun dost en azından ilerleme var altın alışverişine başlamışsın 😂
Bugün 300 ftnyi hiç ettik bu aw vbeti çok uğursuz yaYa biz her para birimini 5 dk da yok ederiz dost 20 gram altın aldım 2 saat sonra bozup dedeye bıraktık biz paraya değer vermeyiz
O değilde sen kitap yazssan okurum enişte düşün işte ben ve kitapBüyük kumarbaz 20 bin cekiyo 2 bin kaybedince zarardayim diyo oda sinemada
Girmedigimiz sektör kalmadı kripto altın Euro dolar borsa her kulvarda 2 saatlik bı yatırımımız var hesapta 2 bin birakiyom bugün bunu kaybedersem oynamam diye gece 3 te kosa koşa atmye gidiyoz dost 2 bin kesmiyo günlükOlsun dost en azından ilerleme var altın alışverişine başlamışsın 😂
300 ftn kaç para yapıyor dostBugün 300 ftnyi hiç ettik bu aw vbeti çok uğursuz ya
Nerden buldun 300 ftn yi yine kimi tokatladinBugün 300 ftnyi hiç ettik bu aw vbeti çok uğursuz ya
TL değeri ne ediyor 1500 muBugün 300 ftnyi hiç ettik bu aw vbeti çok uğursuz ya
150 euro300 ftn kaç para yapıyor dost
3k mı300 ftn kaç para yapıyor dost
Her masada varsın dost150 euro