- 66,361
- 32,233
- 113
Oda sana futbol öğretsin abi 🤣Ahmo örnek al basket nedir nasıl oynanır![]()
Oda sana futbol öğretsin abi 🤣Ahmo örnek al basket nedir nasıl oynanır![]()
Yok ben en azından arasıra kazanıyorumOda sana futbol öğretsin abi 🤣
Benimki var mı 🤣Gerçi hepinizin var zaten![]()
O site baya hızlı yolluyor dost Cok sağlam ama bonusu kötüDost ben ödeme gelince sana kime ne atacağını yazacağım senide yoracağım biraz affola
Tecrübe böyle bir şey işteYa bırak şimdi 100 lira fazla atarsın yorulan yerleri dinlenir dost
Dostumun yorulma payını es geçmeyeceğim Enişte 😂Ya bırak şimdi 100 lira fazla atarsın yorulan yerleri dinlenir dost
Siteyi ne ara cozdun laO site baya hızlı yolluyor dost Cok sağlam ama bonusu kötü
Bizde yorulurduk dost bu yolda yorulmak bizim isimiz aslındaDostumun yorulma payını es geçmeyeceğim Enişte 😂
Son oynadığım Betco siteyi diyorsan bonuslar çok baba dost.%25 kayıp veren nadir sitelerdenO site baya hızlı yolluyor dost Cok sağlam ama bonusu kötü
Güllü yu bana bırakın ben halledeceğim dediBizde yorulurduk dost bu yolda yorulmak bizim isimiz aslında
Senide es geçmeyeceğiz zaten enişte ters totem yaparak kazandırdın bize sağol varol 😂Bizde yorulurduk dost bu yolda yorulmak bizim isimiz aslında
Ben Hilton sandım dost çok benziyoSon oynadığım Betco siteyi diyorsan bonuslar çok baba dost.%25 kayıp veren nadir sitelerden
En sevdiğim bonus bir ara özelden yaz site ismini aklımızda olsunSon oynadığım Betco siteyi diyorsan bonuslar çok baba dost.%25 kayıp veren nadir sitelerden
Yok dost Ultrabet sevdiğim bürodurBen Hilton sandım dost çok benziyo
Çok konusuyon almanci vereyim 50 Euro bı sus bakalım kafamız ağrıdıSenide es geçmeyeceğiz zaten enişte ters totem yaparak kazandırdın bize sağol varol 😂
Tutun enişteyi kızmasın bize 😂Çok konusuyon almanci vereyim 50 Euro bı sus bakalım kafamız ağrıdı
Hiç oynamadım ordaYok dost Ultrabet sevdiğim bürodur