Aç köpek mi senden aç varmı 10 k kazanmissin gelmişsin burda şekil yapiorsun boş insansın avel seniBorçlara giti dağıtım iptal
Senden bir bok olmaz 😂😂Sole bir gun milyon vursam ne olurdu
Vallahi haklısın dost 6 hanelilere sevinemiyorum ben artık😂Cihat mal mısın amk kazandigin 10k havan 100k
Sole 500k dağıtım olurduDağıtım iptal olurdu
Senden oldumuSenden bir bok olmaz 😂😂
Cihat için bir şak şaklı alkış alabilirmiyizzzKumar oynayan kiisilerin hiç birinden bok olmaz aslında dostlar
Bunun olayı farklı sahte kazanç paylasimlariyla konu acip mesaj kasıyor hedefi 5k mesaj 🤣Vallahi haklısın dost 6 hanelilere sevinemiyorum ben artık😂
Yalan mı abiCihat için bir şak şaklı alkış alabilirmiyizzz
5k mesaj olunca noluyorki dostBunun olayı farklı sahte kazanç paylasimlariyla konu acip mesaj kasıyor hedefi 5k mesaj 🤣
Çekim ekranı attimiBunun olayı farklı sahte kazanç paylasimlariyla konu acip mesaj kasıyor hedefi 5k mesaj 🤣
Reis yemin ederim senin tespitler on numara cozmussun sen isiBunun olayı farklı sahte kazanç paylasimlariyla konu acip mesaj kasıyor hedefi 5k mesaj 🤣
🐎Çekim ekranı attimi
AtÇekim ekranı attimi
Elmasları bozdurup nakit veya spor alanında bonus aliyon5k mesaj olunca noluyorki dost
Atarsam ne vercen 1000 tl alrim
@Cihat5234 😂😂Maaşı yatirip kaybeden ve kötü yola düşen cihat temsili resimEkli dosyayı görüntüle 936975