- 5,107
- 4,239
- 113
Cığara fısmış lan dayi dedikten 10 dakika sonra
değişik bir kafan var yaşamak isterdimKara, nöroloji doktoruyum ben, tıp okumadım ama çok hasta iyi ettim . Burada açtığım konular , tamamen olağan dışı hasta arkadaşları ortaya çıkarıp gizli bir tedavi uygulamak , yanlış anlaşılmasın, ben ahiret için çalışıyorum. Menfaat ilişkisi benim terazimi bozar, Ha şekerli küt böreği, Ha bol kaşarlı Adana böreği, iki dilim ekmek zeytine şükreder, hayatıma güle oynaya devam ederim ben
Allah akıl fikir versinKara, nöroloji doktoruyum ben, tıp okumadım ama çok hasta iyi ettim . Burada açtığım konular , tamamen olağan dışı hasta arkadaşları ortaya çıkarıp gizli bir tedavi uygulamak , yanlış anlaşılmasın, ben ahiret için çalışıyorum. Menfaat ilişkisi benim terazimi bozar, Ha şekerli küt böreği, Ha bol kaşarlı Adana böreği, iki dilim ekmek zeytine şükreder, hayatıma güle oynaya devam ederim ben
Bu normal hali puahaha@Losers arkadaşın torbacısı kim
Dost gönlümden geçti, inşallah dükkan açacak paran olur.Spinleri satın alınca börek parası kalırmı dost
Eyvallah hepimize nasip olsunDost gönlümden geçti, inşallah dükkan açacak paran olur.
Dost niceleri nasip olsun görüntü atAldım 50k ödedi şoktayım iban at 5k atacam sana
Usta durumlar farklı değil bende iş arıyorum inşallah Rabbim yardımcımız olurBırak spini 40 lira yokki iş görüşmesine gideyim lanet olsun
İşi buldum görüşmeye çağırıyor insan kaynakları 40 gidiş 40 geliş 80 TL bulamadık yansın dünyaUsta durumlar farklı değil bende iş arıyorum inşallah Rabbim yardımcımız olur
Tebrikler dostum![]()
Güle güle harcayın Valla HiKazancı @TommyEgan kripto hesabına çektik. Para onda. Çekince atacak sana