Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Saat 10 da Sır Paylaşacağım 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak49211

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
487
294
63
Kara, nöroloji doktoruyum ben, tıp okumadım ama çok hasta iyi ettim . Burada açtığım konular , tamamen olağan dışı hasta arkadaşları ortaya çıkarıp gizli bir tedavi uygulamak , yanlış anlaşılmasın, ben ahiret için çalışıyorum. Menfaat ilişkisi benim terazimi bozar, Ha şekerli küt böreği, Ha bol kaşarlı Adana böreği, iki dilim ekmek zeytine şükreder, hayatıma güle oynaya devam ederim ben
değişik bir kafan var yaşamak isterdim

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,718
1,950
113
Kara, nöroloji doktoruyum ben, tıp okumadım ama çok hasta iyi ettim . Burada açtığım konular , tamamen olağan dışı hasta arkadaşları ortaya çıkarıp gizli bir tedavi uygulamak , yanlış anlaşılmasın, ben ahiret için çalışıyorum. Menfaat ilişkisi benim terazimi bozar, Ha şekerli küt böreği, Ha bol kaşarlı Adana böreği, iki dilim ekmek zeytine şükreder, hayatıma güle oynaya devam ederim ben
Allah akıl fikir versin

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
D on aldım çarşıdan,
E n güzel zamandı kumarsıZ yaşam.
S ebep ararsan hayatında,
T ıkladığın o spinlere dön bir bak.
U ykusuz geceleri sabah ettin,
R engarenktin...
S anırsın dün geri Gelecek?
U nutma dost,
Z EHİRDEN OLMAZ ŞERBET ... !

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
255
63
Spinleri satın alınca börek parası kalırmı dost

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
@DoktorX , üstad x bir konuda gördüm seni , nasılsın uzun zaman önce çok cömerttin öyle hatırlıyorum maşallahın vardı, nedir durumlar çok görmüyorum seni

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,814
650
113
Bırak spini 40 lira yokki iş görüşmesine gideyim lanet olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...