- 88,051
- 96,814
- 113
Aynı daha kanka yavas yavas gidiyorum hız yapınca patlıyoruzDevam kankam sen 300 degil 3k gorelim![]()
Aynı daha kanka yavas yavas gidiyorum hız yapınca patlıyoruzDevam kankam sen 300 degil 3k gorelim![]()
aynen sakin sakin ıyıdırAynı daha kanka yavas yavas gidiyorum hız yapınca patlıyoruz
Emre acele etme kardeşim sakin sakin.benim gözler gidiyor sana bol şanslar kardeşim arkadaşlar hepinize iyi sabahlarAynı daha kanka yavas yavas gidiyorum hız yapınca patlıyoruz
300 yatiginda cekmen gerekiyodu zatenDiscounta kaldık kayıp zaten belliydide biz kaşındık![]()
cok para lazım 300 dağıtımı kurtarmıyor mk300 yatiginda cekmen gerekiyodu zaten![]()
Kayıpla 300 gorursen cek baska siteye at kankacok para lazım 300 dağıtımı kurtarmıyor mk![]()
Burdan da donersin kankam kayip yasarsanda yat uyu canimsın zorlama erhanim
Allah bereket versin temiz para12 lirada zepplinn bereket versin
Gecmis olsun Yat uyu kanka hirs yapma elindekinden olma hayirli geceler kankagitti geççmiş olsun rahatladık![]()
Geçmis olsun kanka daha bugunlük yeter dinlengitti geççmiş olsun rahatladık![]()
Geçmiş olsun kanka zorlama uyugitti geççmiş olsun rahatladık![]()
Sen olsan zorlamaz mıydınGeçmiş olsun kanka zorlama uyu![]()
Para hesapta durunca öyle oluyor valla ben direk atmye gider çekerdim parayıPara oldu mu hepimizde oluyor kasıntı valla
Umutun yerine cevap veriyorum evet zorlardim, Kendim icin diyorum hayir zorlamazdim yatar uyurdum kanka ve şuan uyuyorumSen olsan zorlamaz mıydın![]()
Umut kötü ben iyi seçim seninUmutun yerine cevap veriyorum evet zorlardim, Kendim icin diyorum hayir zorlamazdim yatar uyurdum kanka ve şuan uyuyorum![]()