2.5 saattir beklemede ha gayret olacakÇevrimin bitmesi 20 dk falan sürdü aynı oyunu everymatrixte oynadım 1 saat önce sıfır bonusa aldı burda çatır çatır bonusa soktu sitelerin kendine göre oyunlara nasıl ayar verdiğinin kanıtı gibi bakalım ödeyecek mi
3 saat sonunda ödedi2.5 saattir beklemede ha gayret olacak
Bende çekim verdim 24 saat en geç diyor bakalım yatacakmiÇekim verildi bekliyorumEkli dosyayı görüntüle 899188
Güncel link atarmısın broarkadaşlar siteyi burdan gördüm denedim şahsen bi oyuna girdim şansıma çevrimi çabucak bitti 1500 çekim vermeden önce kyc doğrulaması yaptım vs bazı arkadaşlar maille alakalıda gelmiyor demiş bilmiyorum bana geldi doğruladımda maili. açıkçası hiç geleceğini düşünmüyordum ama hesabıma göndermişler parayı.
Güncel link atarmısın bro
aynısı bende de oldukimlik vs doğrulama istedi 6 saat oldu iptal etti şimdi kripto ile çekim verdik sabahtan beri uğraştırıyorlar
ödeme geldi yatırım yapmanızı tavsiye etmiyorum kesinlikleKesinlikle dolandırıcı bir site
Çek direk 1500en iyisi desteğe sormak 10 dakikada 30 bin oldu cevrim bitti ana bakiyede 1500 kaldı
valla ben. 1500 cektim biraz sıkıntılı çekimde geç geldi ama yatirdiAynen sıkıntılı siteye benziyor
Robobet3.comGüncel link bilen atabilir mi
egt de çevirdim ben dene istersen ,ulan ne zor bunu çevirmek arkadaş