Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Robobet 1000 TL Deneme Bonusu

jabberwocky97

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,689
1,230
113
Çevrimin bitmesi 20 dk falan sürdü aynı oyunu everymatrixte oynadım 1 saat önce sıfır bonusa aldı burda çatır çatır bonusa soktu sitelerin kendine göre oyunlara nasıl ayar verdiğinin kanıtı gibi bakalım ödeyecek mi
2.5 saattir beklemede ha gayret olacak

serezzers

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32
7
8
arkadaşlar siteyi burdan gördüm denedim şahsen bi oyuna girdim şansıma çevrimi çabucak bitti 1500 çekim vermeden önce kyc doğrulaması yaptım vs bazı arkadaşlar maille alakalıda gelmiyor demiş bilmiyorum bana geldi doğruladımda maili. açıkçası hiç geleceğini düşünmüyordum ama hesabıma göndermişler parayı.

Ekli dosyalar

uca0101

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
132
51
28
arkadaşlar siteyi burdan gördüm denedim şahsen bi oyuna girdim şansıma çevrimi çabucak bitti 1500 çekim vermeden önce kyc doğrulaması yaptım vs bazı arkadaşlar maille alakalıda gelmiyor demiş bilmiyorum bana geldi doğruladımda maili. açıkçası hiç geleceğini düşünmüyordum ama hesabıma göndermişler parayı.
Güncel link atarmısın bro

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,621
2,819
113
Fake hesapların hepsi dolmuş yine.
İnanıp da üye olmayın şunlara. Adamların 1 2 mesajı var site övüyor.

Arnold1980

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
782
151
83
kimlik vs doğrulama istedi 6 saat oldu iptal etti şimdi kripto ile çekim verdik sabahtan beri uğraştırıyorlar

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,203
6,022
113
Seka grubun sitesiymis bu ama herhalde en zayif halkasi :)

asamet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
298
99
28
ulan ne zor bunu çevirmek arkadaş