- 2,500
- 1,490
- 113
Yapacak bir şey yok kötü zamana denk geldik, düzelir hepimiz için inşallah.Sende haklısın gençler bitik ben bekarken balyayla para gezdirirdim şimdiki gençlik kafede çay içemiyor kumar yüzünden
Yapacak bir şey yok kötü zamana denk geldik, düzelir hepimiz için inşallah.Sende haklısın gençler bitik ben bekarken balyayla para gezdirirdim şimdiki gençlik kafede çay içemiyor kumar yüzünden
Çok dogruSende haklısın gençler bitik ben bekarken balyayla para gezdirirdim şimdiki gençlik kafede çay içemiyor kumar yüzünden
Lütfen konuşmana dikkat et konumuzu kapattıracaksın minik losers kurduk burda takılıyoruz 😆Bolsans kanka odul dünkü slot konusunda ki gibi 100 turk lirasimi pauah
Winners yapalım biz deLütfen konuşmana dikkat et konumuzu kapattıracaksın minik losers kurduk burda takılıyoruz 😆
Sana özel bir madalya hazırladık banin bitsin sana takdim edecez forumda en cok ban yiyen kişisi olarak puaahLütfen konuşmana dikkat et konumuzu kapattıracaksın minik losers kurduk burda takılıyoruz 😆
O zaman tek bir mesaj gelmez herkes kaybediyor vzbsbxsbWinners yapalım biz de
Demekki forumda şey çok ondan ban yiyorum sürekli 😆Sana özel bir madalya hazırladık banin bitsin sana takdim edecez forumda en cok ban yiyen kişisi olarak puaah
Ne güzel işte küçük bir yerleşim yeri sessiz sakinO zaman tek bir mesaj gelmez herkes kaybediyor vzbsbxsb
Kazanan da bizden değil zaten
Evet şey çok makina da demin haylan nerde diyorduDemekki forumda şey çok ondan ban yiyorum sürekli 😆
Yaz konuya sana çok Selamı var harcadılar beni makina diyor de kanka 😆Evet şey çok makina da demin haylan nerde diyordu
24 saat sonra kapanır konu ben dayanamam mutlaka ağzımdan birşey çıkar 😆Ne güzel işte küçük bir yerleşim yeri sessiz sakin
Makina yi etiket edip kendin desene puaahYaz konuya sana çok Selamı var harcadılar beni makina diyor de kanka 😆
Senin ağzından birine beş şey çıkarsa öfke problemim var benşm de çıkar bana da gelir mi bu ay 4.cü ban oooooh24 saat sonra kapanır konu ben dayanamam mutlaka ağzımdan birşey çıkar 😆
Deli zannediyorlar durduk yere yazınca az önce tahire buradayım yazdım dalga geçtiler 😆Makina yi etiket edip kendin desene puaah
Deli değilsin sen biz seni biliyoruz kanka puahaDeli zannediyorlar durduk yere yazınca az önce tahire buradayım yazdım dalga geçtiler 😆
Benim normal kişilere karşı yok bende şöyle birşey var mesela birisi gelmiş bana bir zarar vermiş her hangi biryerde kendini överken falan yakaladığım zaman beynime kan damlıyor yoksa , genel olarak muhabbette biryere giderse konu pek iplememSenin ağzından birine beş şey çıkarsa öfke problemim var benşm de çıkar bana da gelir mi bu ay 4.cü ban oooooh
Sanada birşey dedik amma uzattın yazma git losersine yürü 😆Deli değilsin sen biz seni biliyoruz kanka puaha
Bb pauahSanada birşey dedik amma uzattın yazma git losersine yürü 😆
Tesadüfen kod konusuna girdim 20 spinde bunu verdiAsıl zengin sensin söyle biz senin eline su dökemeyiz her gün vuruyorsun maşallah