- 42,718
- 12,609
- 113
AhahajhahajmahsjCok mesgulum beyler paparalarınızı ezberliorum![]()
AhahajhahajmahsjCok mesgulum beyler paparalarınızı ezberliorum![]()
Bu ıyıydı bak haykırdım evdeCok mesgulum beyler paparalarınızı ezberliorum![]()
valla abi ezbrlersin paparalari bu gidisleCok mesgulum beyler paparalarınızı ezberliorum![]()
AresSiteyi unuttum hangi siteden oynadıgımı
Ya engel yıyon ya lımıt sorun sendeora bana tek kuponda limit atti 1 liraya bile spor bahsi alamiyor geçen aradılar slot cadino deneyin diyorlar utanmadan
yok aga valla hicbirsey yapmadım orda 250 attim tek kupon yaptim sonra limit yemişikYa engel yıyon ya lımıt sorun sende
Hacı site gibi adamsın maşallah dağıtıyorsun bundan sonra çekilişlerine katılim dedim beslicez kelimesini gördüm vazgeçtim ağır olmamış mı bu söz yazmadanda geçemedimAresteki kupondan cok umutluyum aman gelsın 4 kişi beslicez ordanda
O an makara yapışıoduk ondan kusura bakma uzduysemHacı site gibi adamsın maşallah dağıtıyorsun bundan sonra çekilişlerine katılim dedim beslicez kelimesini gördüm vazgeçtim ağır olmamış mı bu söz yazmadanda geçemedim
Desenle reyO an makara yapışıoduk ondan kusura bakma uzduysem
O an makara yapışıoduk ondan kusura bakma uzduysem dewamke reis biz sitelere veriyoruz sen al şansın bol olsun
Kardeşim doyurdum diye bir tabir kullanıyorsun. Atıyorsan millete şans parası atıyorsun. Kumarcının parası kumarcıda kalmaz. Doyurdum bence çok yanlış bş tabir. Bol şanslar genede9 kişiyi doyurdum ellerim yoruldu zor iş aga![]()
kötü niyetli olsa kimseye para atmaz dost makarasına diyorKardeşim doyurdum diye bir tabir kullanıyorsun. Atıyorsan millete şans parası atıyorsun. Kumarcının parası kumarcıda kalmaz. Doyurdum bence çok yanlış bş tabir. Bol şanslar genede
Garibim dun bi ara sansim donuyordu dedin. Sansin direkten mi dondukötü niyetli olsa kimseye para atmaz dost makarasına diyor![]()