- 5,615
- 3,263
- 113
Dün birsürü özel oranın içinden geçtiler. Kg var bile olmadı. Son haftalarda çok kötüler. Belli ki hocayı yemeye çalışıyorlar
Fena kıydılardün hakem dogradı reali
Çok hakemlik birşey yoktu. 1-2 pozisyonda avantaja bırakmak yerine faul çaldı. Onun dışında birşey görmedim. Kırmızı kart ta doğruydudün hakem dogradı reali
15 bin liradan oldum. Çok özel oran patladıFena kıydılar
dost ikinci kırmızı cok gereksizdi ama hakeme yüklenmez tğm hata tabiÇok hakemlik birşey yoktu. 1-2 pozisyonda avantaja bırakmak yerine faul çaldı. Onun dışında birşey görmedim. Kırmızı kart ta doğruydu
Ben de Napoli - Juve maçı kg var ve Real kazanır olarak 5 bin lira bastım. 2.06 oran tuttu 1.28 oran yatırdı. Keşke Real yerine Porto'yu ekleseydim. Sırf biraz daha erken başlıyor diye Porto yerine Real'i ekledim. Sonra da Real bana eklediBir arkadaşım kombine yapacaktı bütün maçları geldi realide 1.28 orandan ekliyecekti. Engelledim. Realsiz kuponu kazandı.
Takım birşey oynamadı ki. Hocayı göndermek isteyen bir grup var takımın içinde. Bir de gitmesini istemeyenler var. Örneğin Vini Jr, Xabi ile hiç anlaşamıyor ama Mbappe, Arda Güler ve yeni transfer edilen oyuncular da kalmasını istiyordost ikinci kırmızı cok gereksizdi ama hakeme yüklenmez tğm hata tabi
Xabi Alonso: Hakemin kararları bizi hayal kırıklığına uğrattıDün birsürü özel oranın içinden geçtiler. Kg var bile olmadı. Son haftalarda çok kötüler. Belli ki hocayı yemeye çalışıyorlar
Vini Jr başta olmak üzere Xabi'yi postalamaya çalışan bir grup var takımın içinde. Muhtemelen de bunu başarmak üzereler. Barçayı yenmelerine rağmen 4 puan gerisindeler. Çok otoriter bir hoca. Örneğin takım antrenmanlarına artık futbolcuların yakınları sokulmuyor. Sadece bu bile bazı futbolcuların antipatisini kazandırıyor hocaya karşı. Uzun saatler süren video analizlerden de gına gelmiş durumda. Takımda birçok yıldız oyuncu var ve biraz serbestlik istiyorlarXabi Alonso: Hakemin kararları bizi hayal kırıklığına uğrattı
2-0'lık mağlubiyeti değerlendiren Alonso, özellikle hakemin kararlarının oyundaki dengeyi bozduğunu ve
takımın kontrolünü kaybetmesine yol açtığını ima etti: "Hakemin kararları bizi hayal kırıklığına uğrattı."
Bu yenilgiyle birlikte Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'yi ağırlayacak olan Real Madrid'de de tansiyon yükseldi.