- 41,686
- 44,462
- 113
Hep aynı oyundu benim oyunum hiç değişmedi gecen sene beni sultan etti bu sene ise rezil ettiBiris eğt idi diğeri hangi oyunda dost
Hep aynı oyundu benim oyunum hiç değişmedi gecen sene beni sultan etti bu sene ise rezil ettiBiris eğt idi diğeri hangi oyunda dost
ilk yarı depin gol biraz şansaydı reis zatenBen maca baktım ev oynuyor depte is yok sütü yoktu dedim atamayana atarlar olacak ilk sutu gol olacak aynen ole oldu ilk yari depin aliri 23 orandi ben evde ardından atabilir diye dusundum yoksa yari bahsi alacaktım
Ee zaten bende 200 lira para bastim oran 8 di sürpriz deneme idi iste sonra dedim keske 2k felan atsaydım da o zman da gelmezdiilk yarı depin gol biraz şansaydı reis zaten
adam 20-30 metreden koydu girdi içeri
bende canlıdan girdim buna ilk yarı 1 gol sonra devrede 2.5 üst
ev ikinci yarı çevirir ortada bariz kalite farkı var falan diye itoğulları 1de kaldı 2yi atamadılar ilk golüde erken attılar ona rağmen olmadı bir de
Sen hayırdır birader? Dün gelsin bugün kendince yorum yapıyorsun?İsim vermediginiz sürece adam onu yapmaya özelden milleti soguslemeye devam edecek çünkü gram utanmalari yok @Tunca54 denilen lavuk halen forumda bol şans yazıyor millete
Milletin parasını ödeSen hayırdır birader? Dün gelsin bugün kendince yorum yapıyorsun?
Sanane kardeş sana giren çıkan neMilletin parasını öde
2k falan bassaydın o top o lavuğun ayağına öyle oturmazdı da kaleye girmezdi reis ilk yarıEe zaten bende 200 lira para bastim oran 8 di sürpriz deneme idi iste sonra dedim keske 2k felan atsaydım da o zman da gelmezdi
aha kalpazanSanane kardeş sana giren çıkan ne
Seni de çarparım dikkat et kendineaha kalpazan
çarparsın kralSeni de çarparım dikkat et kendine
Kaybol şimdiçarparsın kral![]()
Milleti çarpmaSanane kardeş sana giren çıkan ne
Seni konunun neresi ilgilendiriyor? Hayırdır kardeş ben hakkım olanı aldım bilip bilmeden yorum yapmaMilleti çarpma
arkadaşa 500 göndericem sana atayım mı sen gönderKaybol şimdi
Hahahaahhahahaarkadaşa 500 göndericem sana atayım mı sen gönder
Lan yalancı herif adamın parasını atacam diye aldın parayı ne kendi hakkı bi de utanmadan üste çıkmaya çalışıyoSeni konunun neresi ilgilendiriyor? Hayırdır kardeş ben hakkım olanı aldım bilip bilmeden yorum yapma
terbiyesiz yaAnnen de IBAN ım var o gönderir sen zahmet etme
Lan bu nasıl laf haddini aşmaAnnen de IBAN ım var o gönderir sen zahmet etme