- 41,609
- 44,372
- 113
Adam vurup dağıtıyor ben de vuracam da ne zaman bilmiyorum çok çok 1 mayıs ta doğum günüm o zman vururum bakma sen bana küçük paralara tamah etmiyorum 10k altı para gözümde para değilAdam vuruyorerhan siz de buralarda dolanın🤣
Adam vurup dağıtıyor ben de vuracam da ne zaman bilmiyorum çok çok 1 mayıs ta doğum günüm o zman vururum bakma sen bana küçük paralara tamah etmiyorum 10k altı para gözümde para değilAdam vuruyorerhan siz de buralarda dolanın🤣
Bu site betco degil betcoda gunceleme var diyorlarBirkaç sayfa baktım Güncelleme var diyorlar ödenir
Sus sus 100ü 1k yapıp başkandan ödül alayım diye etkinlik avcısı oldum 10k altı para değil diyor bu daAdam vurup dağıtıyor ben de vuracam da ne zaman bilmiyorum çok çok 1 mayıs ta doğum günüm o zman vururum bakma sen bana küçük paralara tamah etmiyorum 10k altı para gözümde para değil
HahaHHHHHHzAdam vurup dağıtıyor ben de vuracam da ne zaman bilmiyorum çok çok 1 mayıs ta doğum günüm o zman vururum bakma sen bana küçük paralara tamah etmiyorum 10k altı para gözümde para değil
Valla her gün 1 2k parayi bi şekilde buluyorum koddan bile artık ne gelse yukseltip çekiyorum günün sonunda slota girip sifirliyorum malim ben pauhaSus sus 100ü 1k yapıp başkandan ödül alayım diye etkinlik avcısı oldum 10k altı para değil diyor bu da
Slotu bırakalım diyoruz her seferinde yine gidip oynayıp batıyoruzValla her gün 1 2k parayi bi şekilde buluyorum koddan bile artık ne gelse yukseltip çekiyorum günün sonunda slota girip sifirliyorum malim ben pauha
Dun bak lakers a 1500 vardi 225 te bonus parası vardı bastim lakersa 1 per 37 sayi çıktıSlotu bırakalım diyoruz her seferinde yine gidip oynayıp batıyoruz
Ben bu maçın total ribaund üstünü aldım ama portland ikilik üst batırdı. Şerefsiz takım her bulduğu topu potaya sallıyor uzaktanDun bak lakers a 1500 vardi 225 te bonus parası vardı bastim lakersa 1 per 37 sayi çıktı
Sonra sinirlendim 225 bonusu bu maca bastim geldi küçük paralarda ne oranlar geliyor bu parayı 3 yaptım slotta 3 dakika da sıfırladım lakers devre arası oldu 3 ve 4 per ust girecem dedim girmedimSlotu bırakalım diyoruz her seferinde yine gidip oynayıp batıyoruz
Saat 10 olsun da salla kazan yapcam onu bekliyorum haydarımYatın uyuyun aq dizisi yüzünden kaldık bu saate ne işiniz var bu saatte pis kumarbazlar
Zar zor 3 kuruş topladım dün etkinlik vs. Akşam slotta 5dk da eridi aqSonra sinirlendim 225 bonusu bu maca bastim geldi küçük paralarda ne oranlar geliyor bu parayı 3 yaptım slotta 3 dakika da sıfırladım lakers devre arası oldu 3 ve 4 per ust girecem dedim girmedim
TebriklerClipers 135 olursa trx 5 kişi 500
Eski sevgilim vardı 3 sene önce ona ömrüm diye hitap ediyordum aq bozosu ne zaman ömrüm dese aklıma kız geliyor neyse ben kaçtım hadi byessSaat 10 olsun da salla kazan yapcam onu bekliyorum haydarım
Ben son 1 aydır aynı hatayı yapıyorum 2 3 k kazanip slota girip anında sırıtıyorum o paraları kenara atsam simdi 100k param vardı son 20 gündür hemen hemen her gün jojonun kodundan cekim yapıyorumZar zor 3 kuruş topladım dün etkinlik vs. Akşam slotta 5dk da eridi aq
Vayyy yakışır muroo🤩Sabah sabah 20 k çektik bi rol mü açsak
Nerede hani ben niye görmedimVayyy yakışır muroo🤩
Bakmak la görmek arasında fark var delikanlı 😅Nerede hani ben niye görmedim
Sen ve 20k çekmek pauhaNerede hani ben niye görmedim