Attım abi yenisini
Attım abi yenisini
Kesene bereket hayrni gor reis kazancinin belki bende yakalrm bsey ugurlu gelir para saol
500 TL yarım günü asgari ücretlinin nesini beğenmiyor acaba ayıp etmişHiçkimseye para atmıyorum bundan spmra ayriyeten adam attığım 500 tl beğenmiyor özelden para attıklarımdan rol takiplerden değil
Bize atsaydın roll açardık, adam sandıklarınıza ulaşmaktan sıkılmadınızHiçkimseye para atmıyorum bundan spmra ayriyeten adam attığım 500 tl beğenmiyor özelden para attıklarımdan rol takiplerden değil
Allah'ını seviyorsan Kim o 500'ü beğenmeyen gözünü seveyim söyleseneHiçkimseye para atmıyorum bundan spmra ayriyeten adam attığım 500 tl beğenmiyor özelden para attıklarımdan rol takiplerden değil
Bsey diyecem o utanmaz kim gercekten ayip la burda kimse kimsen kazancina ortak mi hayret vericiHiçkimseye para atmıyorum bundan spmra ayriyeten adam attığım 500 tl beğenmiyor özelden para attıklarımdan rol takiplerden değil
Abi yeni DM başlattım IBAN orada
Haahahahha@auditor87 ulan sen benden ne istiyorsun 😂
Muro varken kimse seni yiyemez@auditor87 ulan sen benden ne istiyorsun 😂
Allahına Kurban murom kral krlaMuro varken kimse seni yiyemez
Abi mesajım ulaştı demi sanaÇekim bekliyorum
Sorunsuz gelmesi dilegiyle tlf jarza takim 10 dk jarz olsn jarzda jarzi bitiyr 😀Çekim bekliyorum
Adam adamAllahına Kurban murom kral krla
Hadi tek adım at bu sefer iki adım olmasın Vakit yok Vakit doldu artık bana müsaade@Shellac konu açık dursun burdan rol açarım
Bende seni🤣🤣Çekim bekliyorum