- 14,136
- 15,270
- 113
Valla yaşın yaşıma uygun değil diye her dediğine bozulmuş gibi yapıyorum ama biryere kadar Kadir reis haberin ola haa.Uğraşamam seninle cümleten hayirli cumalar herkese umarım kim ne dilerse o olur
Valla yaşın yaşıma uygun değil diye her dediğine bozulmuş gibi yapıyorum ama biryere kadar Kadir reis haberin ola haa.Uğraşamam seninle cümleten hayirli cumalar herkese umarım kim ne dilerse o olur
Akıyor diyorsunEkli dosyayı görüntüle 943602
Evet şans açık bu aralar
Tebrikler kralEkli dosyayı görüntüle 943602
Evet şans açık bu aralar
TebriklerEkli dosyayı görüntüle 943602
Evet şans açık bu aralar
Bol şans Ramiz duramadın değil miEkli dosyayı görüntüle 943602
Evet şans açık bu aralar
tebrikler dostEkli dosyayı görüntüle 943602
Evet şans açık bu aralar
Ulan kupon gelmiş lan Helal olsunEkli dosyayı görüntüle 943602
Evet şans açık bu aralar
Tebrıkler nba fısıldayan adam oldunEkli dosyayı görüntüle 943602
Evet şans açık bu aralar
Hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 943602
Evet şans açık bu aralar
Tebrikler oran harikaEkli dosyayı görüntüle 943602
Evet şans açık bu aralar
Metin işe gitmedin mi dahaTebrıkler nba fısıldayan adam oldun
YoldayımMetin işe gitmedin mi daha
Işin rast gitsin Yoldayken canın sıkılıyor giriyorsun değil mi öğlen paydosundayken giriyorsun insanın canı sıkılıyor foruma giriyor bir şekil hem de denetime gideceğim 1.45'te Şu dosyayı kapatayım 23'üne kadar imzaya gidecekmişim Pazartesi günü öyle demiştiYoldayım
Aynen ıs yerınde bakamıyorum aksamda yorgub oluyorum erkenden yatıyorumIşin rast gitsin Yoldayken canın sıkılıyor giriyorsun değil mi öğlen paydosundayken giriyorsun insanın canı sıkılıyor foruma giriyor bir şekil hem de denetime gideceğim 1.45'te Şu dosyayı kapatayım 23'üne kadar imzaya gidecekmişim Pazartesi günü öyle demişti
Boş ver Çalışmak iyidir aybaşı gelir cebine para girer kendi kuponunu yaparsın kasa atıp mesela 5 lira alırsın 15 20 30Aynen ıs yerınde bakamıyorum aksamda yorgub oluyorum erkenden yatıyorum
öyle bi bağımlı olmuşuz ki maaştan sonra direk aklımıza kupon geliyor 😂Boş ver Çalışmak iyidir aybaşı gelir cebine para girer kendi kuponunu yaparsın kasa atıp mesela 5 lira alırsın 15 20 30
Soğuk Kral dışarısı sigara almaya çıktım geldim soğukÜşüyorum