Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet PTT Eletronik Tebligat

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,200
14,220
113
Cezaevine gireceksen onlar seni heryerde bulur canını fazla sıkma

cuLt

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
57
26
18
Olay cezaevine girmek değil. Bundan dolayı sana bilgisi ile beraber 10 gün süre veriyorlar, süren başlayıp işini gücünü halledip, dostunu bilgilendiriyorsun. Mağduriyetini en aza indirmek için yani. Diğer türlü zaten polisi bulur seni de, olaydan bi haberken cezan kesinleştiyse ve ilgili sürede teslim olmadıysan bi anda yakalama kararı ile gözünü cezaevinde açıyorsun.

clovers1995

Gel ne olursan gel Hz.Mevlana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,155
3,203
113
Tabi hocam, gözüküyor. İşte yukarıda attığım ekran görüntüsü benim uets. Aldığım cezanın davetnamesi bulunuyor. Tıklayınca ona aldığım ceza, cezayı veren mahkeme bilgileri ile 10 gün içinde en yakın adliyenin ilamat bürosuna başvur şu belgelerle, eğer başvurmazsn yakalama kararı çıkartılacak ve yakalandığın gibi cezaevine gönderileceksin gibi bir şey yazıyor.

Keza ben bu dönemde yurtdışındaydım, ceza geldiğini bu davetnameden 1 ay sonra öğrenip öyle teslim olmak için yurda girdim, girdiğim gibi pasaportta hakkınızda yakalama kararı var denilerek kenara aldılar. Ordan nezarethane, sabahına adliye ve akabinde Maltepe Açık'ta açtım gözümü :D Kimseyle muhattapta olmadım hani savcıymış vs.

Geçmiş olsun bu arada.

He şunu da söyleyeyim, bir tebligat gelince telefonuna ve mailine tebligatınız var diye bilgi de geliyor.
Saolasin gardasm bilgilendirdiğin için

clovers1995

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,155
3,203
113
Haylanım şuanlik öyle bişey yokta sordum sadece 1.8 yıl vardı habg verilmişti suç tarihi ocak 2020 fakat ondan sonra başka bir suçtan 6 binlira para cezası almıştım onuda avukatım istinafa gonderdi 2 ay önce hani olurda 1 yıl sonra falan istinaftan döndüğünde eski habg olan dosyam açılınca girdi çıktı yapacam

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,200
14,220
113
Haylanım şuanlik öyle bişey yokta sordum sadece 1.8 yıl vardı habg verilmişti suç tarihi ocak 2020 fakat ondan sonra başka bir suçtan 6 binlira para cezası almıştım onuda avukatım istinafa gonderdi 2 ay önce hani olurda 1 yıl sonra falan istinaftan döndüğünde eski habg olan dosyam açılınca girdi çıktı yapacam
Birşey olmaz yaramazlık yapma yeter

emrah1230

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
470
135
43
Dost öyle değil ya adresinde olmasan bile muhtara bırakıyorlar mis sen almış gbi oluyormuşsun nasıl bozuldu cezan
Muhatarlik gecerli degil banada oyle dediler bir ust mahkemeye yazdim tebliğ edilse bile haberdar olup bir imzam onayim olmadi aldigima dair kendimi savunma hakkimi elimden alindi diye yazdm bozdular gerkceli karar atrm lazim ise

clovers1995

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,155
3,203
113
Muhatarlik gecerli degil banada oyle dediler bir ust mahkemeye yazdim tebliğ edilse bile haberdar olup bir imzam onayim olmadi aldigima dair kendimi savunma hakkimi elimden alindi diye yazdm bozdular gerkceli karar atrm lazim ise
Yani cezan iptal edildi doğrumu dost çünkü ben evi boşalttım depoya koydum ev boş yani ozaman muhtara birakirlarsa ozaman bende avukatima derim itiraz ederse ceza iptal oluyor doğrumu

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,730
3,225
113
Dost sıkma canını ha evde yatmissin ha hapiste farketmez düzenin bozulmuyor sonuçta takma kafaya o kadar

akl1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
895
213
83
Arkadaşlar hapsen tazyik kararı çıkınca e devlet ten gözükür mü yada e tebligat açık ordan bilgi gelir mi