- 6,155
- 3,203
- 113
Tamamdır kral uyapta gözüküyor musgörünmez burda
Tamamdır kral uyapta gözüküyor musgörünmez burda
Var Bayadır kralPeki varmı senin PTT elektronik tebligat hesabım dost ben yeni actim
Ama uyapta gözüküyor değilmi dost herhangi bir çağrı kağıdı gelirseVar Bayadır kral
Gözükmesi gerek kral benim bildiğim ama ptt de gözükmüyor benim hiç e tebligatlarımAma uyapta gözüküyor değilmi dost herhangi bir çağrı kağıdı gelirse
Tamamdır reisimGözükmesi gerek kral benim bildiğim ama ptt de gözükmüyor benim hiç e tebligatlarım
Tamam reis çözdum uyapta gözüküyormuş2 .kez tedbirli tebligat gönderiyor evde olmasanda kabul etmiş sayılıyorsun
Vay Gökhan ağabeySana tebligat gelince beni ariyorlar bende atiyorum çöpe

Eywllah reisim yani bu PTT elektronik tebligatta gozukur ozaman değilmi sende gözüktümü reisimndavetiye PTT uest ye?Uyap dısyasınd davetname gözükmüyor bu arada ( bende öyle ), zaten davetnameyi mahkeme yollamıyor o sebepten mahkeme dosyasında gözükmemesi normal. Mahkeme dosyayı infaza yolluyor, infaz savcısı davetname gönderiyor. Ancak e-tebligatın var ve aktifse oraya düşüyor davetname tebligatı. Uyapta sadece gerekçeli karar sonrası kesinleşme şerhi sonrasında ise infaza yazılaan yazı yer alır.
Ekli dosyayı görüntüle 928840
Teblig edilmeyen adresine gelmeyn senin teslim almadigin tebligat bozma sebebi dosyami bozdurdum iceride cezami düşürmüşüm bilginizeArkadaşlar ikamet adresimde yokum bana herhangi bir tebligat gelirse örnek veriyorum cezaevi çağrı kağıdı gibi burda gözükürmü? Ekli dosyayı görüntüle 928826
Nasıl yani dostTeblig edilmeyen adresine gelmeyn senin teslim almadigin tebligat bozma sebebi dosyami bozdurdum iceride cezami düşürmüşüm bilginize
Dost öyle değil ya adresinde olmasan bile muhtara bırakıyorlar mis sen almış gbi oluyormuşsun nasıl bozuldu cezanTeblig edilmeyen adresine gelmeyn senin teslim almadigin tebligat bozma sebebi dosyami bozdurdum iceride cezami düşürmüşüm bilginize
Reisim 2 ay önce açmıştım PTT uest elektronik tebligatiBuradan e tebligat açarsan tüm tebligatlar buraya düşer . Sen zarfı açarsan e tebligattan okumuş kabul etmiş sayilirsin . Burası firmalara zorunlu , sahislarda isteyerek açabiliyor actirirsan tebligatlar e tebligat sistemine düşüyor önemli olan karşı tarafın e tebligatinin olduğunu fark edip buradan iletmesi
Açtığın süreden sonra tebligat buraya düşer sana da kayıtlı telefonuna bilgilendirme gelirReisim 2 ay önce açmıştım PTT uest elektronik tebligati
Eywllah dost vallahi rahatladm ya ikametgahta yokum evi boşaltmistim davetiye çağrı kağıdı gelirse iyi olur burda görürsemAçtığın süreden sonra tebligat buraya düşer sana da kayıtlı telefonuna bilgilendirme gelir
Tabi hocam, gözüküyor. İşte yukarıda attığım ekran görüntüsü benim uets. Aldığım cezanın davetnamesi bulunuyor. Tıklayınca ona aldığım ceza, cezayı veren mahkeme bilgileri ile 10 gün içinde en yakın adliyenin ilamat bürosuna başvur şu belgelerle, eğer başvurmazsn yakalama kararı çıkartılacak ve yakalandığın gibi cezaevine gönderileceksin gibi bir şey yazıyor.Eywllah reisim yani bu PTT elektronik tebligatta gozukur ozaman değilmi sende gözüktümü reisimndavetiye PTT uest ye?