Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet PTT Eletronik Tebligat

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,109
1,141
113
2 .kez tedbirli tebligat gönderiyor evde olmasanda kabul etmiş sayılıyorsun

cuLt

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
57
26
18
Uyap dısyasınd davetname gözükmüyor bu arada ( bende öyle ), zaten davetnameyi mahkeme yollamıyor o sebepten mahkeme dosyasında gözükmemesi normal. Mahkeme dosyayı infaza yolluyor, infaz savcısı davetname gönderiyor. Ancak e-tebligatın var ve aktifse oraya düşüyor davetname tebligatı. Uyapta sadece gerekçeli karar sonrası kesinleşme şerhi sonrasında ise infaza yazılaan yazı yer alır.

Ekran görüntüsü 2026-02-08 193523.png

clovers1995

Gel ne olursan gel Hz.Mevlana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,155
3,203
113
Uyap dısyasınd davetname gözükmüyor bu arada ( bende öyle ), zaten davetnameyi mahkeme yollamıyor o sebepten mahkeme dosyasında gözükmemesi normal. Mahkeme dosyayı infaza yolluyor, infaz savcısı davetname gönderiyor. Ancak e-tebligatın var ve aktifse oraya düşüyor davetname tebligatı. Uyapta sadece gerekçeli karar sonrası kesinleşme şerhi sonrasında ise infaza yazılaan yazı yer alır.

Ekli dosyayı görüntüle 928840
Eywllah reisim yani bu PTT elektronik tebligatta gozukur ozaman değilmi sende gözüktümü reisimndavetiye PTT uest ye?

clovers1995

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,155
3,203
113
Teblig edilmeyen adresine gelmeyn senin teslim almadigin tebligat bozma sebebi dosyami bozdurdum iceride cezami düşürmüşüm bilginize
Dost öyle değil ya adresinde olmasan bile muhtara bırakıyorlar mis sen almış gbi oluyormuşsun nasıl bozuldu cezan

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,988
3,414
113
Buradan e tebligat açarsan tüm tebligatlar buraya düşer . Sen zarfı açarsan e tebligattan okumuş kabul etmiş sayilirsin . Burası firmalara zorunlu , sahislarda isteyerek açabiliyor actirirsan tebligatlar e tebligat sistemine düşüyor önemli olan karşı tarafın e tebligatinin olduğunu fark edip buradan iletmesi

clovers1995

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,155
3,203
113
Buradan e tebligat açarsan tüm tebligatlar buraya düşer . Sen zarfı açarsan e tebligattan okumuş kabul etmiş sayilirsin . Burası firmalara zorunlu , sahislarda isteyerek açabiliyor actirirsan tebligatlar e tebligat sistemine düşüyor önemli olan karşı tarafın e tebligatinin olduğunu fark edip buradan iletmesi
Reisim 2 ay önce açmıştım PTT uest elektronik tebligati

clovers1995

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,155
3,203
113
Açtığın süreden sonra tebligat buraya düşer sana da kayıtlı telefonuna bilgilendirme gelir
Eywllah dost vallahi rahatladm ya ikametgahta yokum evi boşaltmistim davetiye çağrı kağıdı gelirse iyi olur burda görürsem

cuLt

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
57
26
18
Eywllah reisim yani bu PTT elektronik tebligatta gozukur ozaman değilmi sende gözüktümü reisimndavetiye PTT uest ye?
Tabi hocam, gözüküyor. İşte yukarıda attığım ekran görüntüsü benim uets. Aldığım cezanın davetnamesi bulunuyor. Tıklayınca ona aldığım ceza, cezayı veren mahkeme bilgileri ile 10 gün içinde en yakın adliyenin ilamat bürosuna başvur şu belgelerle, eğer başvurmazsn yakalama kararı çıkartılacak ve yakalandığın gibi cezaevine gönderileceksin gibi bir şey yazıyor.

Keza ben bu dönemde yurtdışındaydım, ceza geldiğini bu davetnameden 1 ay sonra öğrenip öyle teslim olmak için yurda girdim, girdiğim gibi pasaportta hakkınızda yakalama kararı var denilerek kenara aldılar. Ordan nezarethane, sabahına adliye ve akabinde Maltepe Açık'ta açtım gözümü :D Kimseyle muhattapta olmadım hani savcıymış vs.

Geçmiş olsun bu arada.

He şunu da söyleyeyim, bir tebligat gelince telefonuna ve mailine tebligatınız var diye bilgi de geliyor.