- 6,186
- 3,224
- 113
kardo buranın orjinal linkini atarmısınız bizde bakalım PTT yeArkadaşlar ikamet adresimde yokum bana herhangi bir tebligat gelirse örnek veriyorum cezaevi çağrı kağıdı gibi burda gözükürmü? Ekli dosyayı görüntüle 928826
PTT den ihtarlar Felan burada gözükmüyor benim deArkadaşlar ikamet adresimde yokum bana herhangi bir tebligat gelirse örnek veriyorum cezaevi çağrı kağıdı gibi burda gözükürmü? Ekli dosyayı görüntüle 928826
Dost peki sana çağrı kağıdı geldiğinde burda gozuktumiPTT den ihtarlar Felan burada gözükmüyor benim de
kardo buranın orjinal linkini atarmısınız bizde bakalım PTT ye
Bana benim evime ptt aracılığı ile gelen ne varsa burada hiç gözükmüyor alamadıklarım evde yokken gelenler de dahilDost peki sana çağrı kağıdı geldiğinde burda gozuktumi
Peki varmı senin PTT elektronik tebligat hesabım dost ben yeni actimBana benim evime ptt aracılığı ile gelen ne varsa burada hiç gözükmüyor alamadıklarım evde yokken gelenler de dahil
10 gün süre veriyor reis şu şu savcılığa git diye eğer gitmezden önce ters kelepçe kapalıya gidiyorsun 1 hafta 10 gün yatıp açığa çıkıyorsunBurda gozukmesse boku yedim ozaman çağrı kağıdı gelirse evde yokum nasıl olacaksa
Dost ikamette yokum ozaman sürekli uyabı kontrol edeyim herhangi bir çağrı kağıdı tebligatı gelirse uyapta çıkar heralde10 gün süre veriyor reis şu şu savcılığa git diye eğer gitmezden önce ters kelepçe kapalıya gidiyorsun 1 hafta 10 gün yatıp açığa çıkıyorsun
Çıkar hangi dosyaysa ona git dosyana eklenen son evraklar var oraya git orda tebliğ yazarDost ikamette yokum ozaman sürekli uyabı kontrol edeyim herhangi bir çağrı kağıdı tebligatı gelirse uyapta çıkar heralde
Evet, eve gelen cezaevi çağrı kağıdı (teslim olmanız için gönderilen davetiye) normal şartlarda UYAP vatandaş portalında görünür.Çıkar hangi dosyaysa ona git dosyana eklenen son evraklar var oraya git orda tebliğ yazar
Tamamdır reisim saolasin cikiyormusÇıkar hangi dosyaysa ona git dosyana eklenen son evraklar var oraya git orda tebliğ yazar
Sende sağol geçmiş olsunTamamdır reisim saolasin cikiyormus
Saolasin reisimSende sağol geçmiş olsun